(כ-20 קציצות שמנמנות)
כוס ורבע עדשים יבשות (להשרות למשך 24 שעות)
תירס מקלח תירס טרי שלם
כוס אורז בסמטי מלא מבושל
בצל קצוץ
עוד בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
כף שמן
כפית וחצי מלח
פלפל שחור גרוס
מטגנים בצל אחד בכף שמן עד הזהבה
(את הבצל השני לא מטגנים)
מערבבים את כל החומרים בקערה
טוחנים היטב עם בלנדר מוט, עד לקבלת תערובת חלקה ככל האפשר
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפיה
אופים 20 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות
צפיות 1,917
לפוסט הזה יש 8 תגובות
יש לי עדשים מבושלות, יתאימו במתכון?
פחות.
אלא אם כן מוסיפים חומרים מדביקים בנוסף
היי עינת,
האם אפשר להחליף את האורז בקינואה?
תודה 🙂
כן, אפשר 🙂
שלום!
כשאת כותבת תירס מקלח טרי, את מתכוונת תירס לא מבושל?
מחכה לתשובה,
סמדר
אכן כן 🙂
טעימות מאוד!
תודה 🙂