1/2 כוס אורז בסמטי מלא
כוס אפונה קפואה
בטטה קטנה/בינונית מקולפת וחתוכה לקוביות
כרישה חתוכה לחצאי פרוסות
כף שמן זית
חופן בזיליקום קצוץ
מלח פלפל
מאדים את הכרישה בשמן עד שהופכת לשקופה, על אש נמוכה ועם סיר מכוסה. מוסיפים את קוביות הבטטה ומכסים את הסיר. ממשיכים לאדות כ-5 דקות.
מוסיפים תבלינים, אורז, בזיליקום ואפונה ומערבבים היטב.
מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים כ-45 דקות על אש נמוכה ועם סיר מכוסה.
צפיות 2,837
לפוסט הזה יש 4 תגובות
הי עינת
אחרי המתכון פשטידת טופו עם כרישה, הטעים ביותר,
אני רוצה להכין את המתכון הזה.
האם מדובר בכוס וחצי מים, על חצי כוס אורז?
לא יותר מידי?
תודה נורית
הי נורית
בדרך כלל ל-1/2 כוס אורז מספיק כוס מים
אבל כאן יש גם אפונה וגם בטטה שצריכים גם קצת מים, ולכן כמות המים קצת יותר גדולה
שלום עינת,
המתכון מעולה! הכנתי עם בצל במקום כרישה.
יצא לי להכין עוד כמה מתכונים שלך והם נפלאים,בריאים ופשוטים להכנה.
תודה.
תודה רבה שגית 🙂
אני ממש שמחה לשמוע!