אורז מוקפץ עם פטריות פורטובלו אפונה ובצל ירוק

1/2 כוס אורז מלא

כפית שמן שומשום

2 כפות מים

2 כפות רוטב סויה

2 שיני שום כתושות

כף מייפל אמיתי או סילאן

בצל ירוק קצוץ

פטריות פורטובלו קצוצות

אפונה

מבשלים את האורז

חולטים את האפונה

מורחים כפית שמן שומשום על מחבת נון-סטיק ומקפיצים את הפטריות, הבצל והאפונה מספר דקות

מערבבים פנימה את האורז וממשיכים לטגן תוך כדי בחישה

בקערה מערבבים מים, סויה, שום, מייפל/סילאן ויוצקים פנימה

מבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים

לפוסט הזה יש 5 תגובות

  1. שגית

    היי ,
    האורז צריך להיות מבושל לפניי ?

  2. רעמה

    הכנתי ויצא טעים טעים טעים 🙂

  3. עדי

    הכנתי בבית,יצא טעים! (:

כתיבת תגובה