1/2 כוס מאש
כוס אורז עגול מלא מבושל
בצל קצוץ
כף שמן זית
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
חופן עלי נענע קצוצים
חופן עלי בזיליקום קצוצים
מלח, פלפל
לבשל מאש כ-20 דקות במים.
לאדות בצל בשמן עד להזהבה (אש בינונית סיר מכוסה).
להוסיף עשבי תיבול ולערבב היטב.
להוסיף מאש ואורז ולערבב.
להוסיף תבלינים.
להוסיף 1/3 כוס מים ולבשל על אש קטנה בסיר מכוסה עד שהנוזלים נספגים כולם.
מכסים את הסיר במגבת ומניחים בצד ל-20 דקות בערך.
צפיות 2,310
לפוסט הזה יש 4 תגובות
איך מבשלם אורז מלא? צריך להשרות לפני?
כאן יש סרטון
https://youtu.be/TTV0hjXhu0I
הי עינת ונעים מאד,
אם המאש מונבט עדיין צריך לבשלו לחוד או שאפשר יחד עם האוז (אורז פרסי מלא)?
תודה רבה ותמיד נהנת לקבל רעיונות חדשים ומגוונים ובעיקר בריאים!
חג שמח
גלי
תודה גלי 🙂
במיוחד כשהמאש מונבט רצוי לבשל אותו בנפרד, מכיוון שהוא דורש אפילו פחות זמן בישול