בצל קצוץ
בטטה קטנה חתוכה לקוביות 1סמ
חציל בינוני חתוך לקוביות 1סמ
חבילת טופו (300 גרם) חתוך לקוביות 1סמ
חופן קשיו טבעי
1/4 כוס מים
1.5 כפיות מלח גס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
פלפל גרוס
מטגנים בצל עד הזהבה קלה
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים קוביות בטטה ומבשלים 5 דקות
מוסיפים קוביות חציל ומבשלים עד ריכוך (כ-10 דקות)
מוסיפים קוביות טופו ומבשלים 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב
טוחנים קשיו עם מים עד כיסוי
מוסיפים 1/4 כוס מים וטוחנים שוב
מוסיפים את הקשיו לסיר ומערבבים
מבשלים 10 דקות
צפיות 1,670
לפוסט הזה יש 2 תגובות
היי עינת
לגבי הקשיו יש לי קשיו שנטחן בחנות
א להוסיף מים אחר כך או לא
זה גם מתאים אם פעם אחת נטחן?
תודה מראש
היי עינת. כן, כדאי לטחון אותו שוב במים כדי לקבל מרקם חלק.