טופו, אפונה וכרובית עטופים בקרם קשיו

טופו וכרובית בקשיו

חבילת טופו (300 גרם) – חתוך לקוביות בגודל 1סמ
כרובית מפורקת לפרחים קטנים
כוס אפונה קפואה – מופשרת
חופן קשיו טבעי
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כורכום
1.5 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

מחממים תנור ל-200 מעלות

מעבירים את פרחי הכרובית לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים עד השחמה קלה

טוחנים את הקשיו עם מים רק עד כיסוי, עד לקבלת מרקם חלק
מוסיפים 1/4 כוס מים וטוחנים שוב
מוסיפים לקשיו את התבלינים ומערבבים היטב

מעבירים לסיר את הטופו, הכרובית והאפונה
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב
מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5-10 דקות

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. עינת שגיא

    היי עינת. זה חשוב כדי לקבל מרקם חלק ואחיד, אחרת נשארים פירורים. אם את יכולה להשיג את זה בדרך אחרת, אז מעולה.

  2. עינת

    היי עינת
    הכרחי לטחון שוב את הקשיו עם המים ? פעם שנייה ?
    אין לי מטחנה בבית וטוחנת רק בחנות כך שזה לא אפשרי לטחון פעם שניה
    מה הסיכוי שיצא בסדר גם אחרי שרק טוחנת בתנות פעם אחת ואחר כך מוסיפה מים פעם אחת ?
    יש עוד אופציות במקום טחינה עם מים בפעם השנייה ?( גם לגבי כל המתכונים שלך שזה נדרש )
    תודה מראש על התשובה ושבת שלום

כתיבת תגובה