גוש טופו (300 גרם) פרוס לפרוסות של 1סמ או קוביות
בצל קצוץ דק מאוד
כף שמן זית
כפית כמון
2-3 שיני שום קצוצות דק (אבל לא כתושות)
מלח פלפל
לאדות בצל בשמן להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה) כשמוכן, להוסיף כמון ומלח. אפשר להוסיף קוביות טופו ולערבב עד שהטופו מוכן. ואפשר להזיז הצידה את הבצל, להוסיף פרוסות טופו ולצרוב מכל צד, רק שיספגו את הטעמים.
להגיש יחד עם תערובת הבצל.
צפיות 2,489
לפוסט הזה יש 2 תגובות
עשיתי, יצא מעולה!!
הוספתי פטריות – מאוד הוסיף…
מעולה 🙂
תודה על השיתוף