טופו ים תיכוני


גוש טופו (300 גרם) פרוס לפרוסות של 1סמ או קוביות

בצל קצוץ דק מאוד

כף שמן זית

כפית כמון

2-3 שיני שום קצוצות דק (אבל לא כתושות)

מלח פלפל

לאדות בצל בשמן להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה) כשמוכן, להוסיף כמון ומלח. אפשר להוסיף קוביות טופו ולערבב עד שהטופו מוכן. ואפשר להזיז הצידה את הבצל, להוסיף פרוסות טופו ולצרוב מכל צד, רק שיספגו את הטעמים.

להגיש יחד עם תערובת הבצל.

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. כרמית

    עשיתי, יצא מעולה!!
    הוספתי פטריות – מאוד הוסיף…

כתיבת תגובה