- אפשר להקפיא
מתאים כנשנוש בין ארוחות, כשבא משהו קטן ומתוק
או כצידה לדרך כשיוצאים מהבית ואין זמן להכין
או לפני האימון של הבוקר
או למי שרוצים להיגמל ממתוקים תעשייתיים 🙂
"השקעה" של רבע שעה, ויש כדורים לכל השבוע…
מצרכים
15-20 תמרים מסוג מג'הול עסיסיים במיוחד – או חצי חבילה של תמרים בוואקום
כוס שקדים או אגוזים – לטחון דק-דק
2 כפות קקאו נא אורגני (רצוי מסחר הוגן)
כוס שקדים או אגוזים – לטחון דק-דק
2 כפות קקאו נא אורגני (רצוי מסחר הוגן)
מכינים
מערבבים הכל עם הידיים ולשים טוב-טוב עד שמקבלים כדור אחד גדול
יוצרים כדורים קטנים בגודל הרצוי
ומשתדלים לא לחסל אותם בדרך….
יוצרים כדורים קטנים בגודל הרצוי
ומשתדלים לא לחסל אותם בדרך….
צפיות 9,228
לפוסט הזה יש 2 תגובות
הי עינת, תודה על המתכון. לא כתבת מה את עושה עם התמרים – למעבד מזון? טוחנת בנפרד את האגוזים? מרככת את התמרים במים חמים לפני שמכניסה למעבד מזון (או לבלנדר מוט, שאני יודעת שהוא החביב עלייך 🙂 )
תודה רבה
הי ענבל 🙂 לא טוחנים את התמרים, רק את האגוזים (כתוב במתכון), אני פשוט מועכת ולשה את הכל בידיים 🙂 אין צורך לרכך את התמרים, אבל כדאי לבחור תמרים עסיסיים ורכים