2 גזר מגורד
בצל מגורד
2 קישוא מגורד
2 כפות קמח מלא
2 כפות פירורי לחם
כף נבט חיטה
2 כפות טחינה
2-3 שיני שום מגורד
2 שורש פטרוזיליה מגורד
פטרוזיליה קצוצה
בצל ירוק קצוץ דק
כף שמן זית למריחה
מלח פלפל פפריקה חריפה
לחמם תנור ל-180 מעלות
מערבבים הכל יחד. סוחטים טוב טוב !!! שלא יישארו נוזלים.
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מורחים קצת שמן על כל לביבה
מכניסים לתנור ל-30 דקות, או עד שהלביבות משחימות.
אם הלביבות עדיין רטובות, מחזירים לתנור לחום נמוך לעוד 10 דקות.
צפיות 1,571
לפוסט הזה יש 11 תגובות
היי עינת רציתי לדעת אם את המתכונים של הלביבות אפשר לעשות גם בתור פשטידה בתבנית?
היי שיר. את חלקם כן. ובחלקם יהיה צורך להוסיף עוד מרכיב מגבש. אבל יש כל כך הרבה מתכוני פשטידות, שאין צורך לנסות להמיר מתכון של לביבות לפשטידה 🙂 למשל, יש פשטידת ירקות שהמתכון שלה כמעט זהה למתכון הלביבות הזה 🙂
שלום עינת, מה מדביק את הרכיבים ?
הרבה רכיבים : קמח, פירורי לחם, נבט חיטה, טחינה
הי עינת,
1. האם ניתן להחליף את הקמח המלא בקמח כוסמין?
2. האם ניתן להחליף את פירורי הלחם בפירורי לחם כוסמין אורגניים או בקוואקר מלא אורגני?
תודה,
חגית
הי חגית
כן. אפשר להחליף את הקמח בכל קמח אחר
אפשר גם להחליף את פירורי הלחם
היי עינת! הלביבות נראות טעימות(: רציתי לדעת מה יכל להחליף נבט חיטה? אין לי…תודה
הי אלינור
אפשר להשתמש בקוואקר או פירורי לחם
שאת כותבת כף נבט חיטה למה את מתכוונת?
הי ליאת
כשאני אומרת נבט חיטה אני לא מתכוונת לנבטים
אלא למוצר הזה
http://www.marshal.co.il/aecommerce/c3364/16520.php
נשמע לי מעולה עינת..אני אנסה..תודה:)