[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט
1/4 כוס סילאן + מייפל
1/4 כוס חמאת בוטנים ללא תוספים
100 גרם / 1/2 כוס רסק תפוחים ללא סוכר ותוספים
או תפוח מרוסק בבלנדר עם מעט מים
כפית חומץ לבן טבעי
כוס קמח מלא
2 כפות אבקת חרובים
כפית סודה לשתייה
חופן פטל אורגני
חופן שקדים מקולפים
מחממים תנור ל-180 מעלות
מערבבים בקערה סילאן מייפל חמאת בוטנים
מוסיפים רסק תפוחים וחומץ ומערבבים שוב
מוסיפים שקדים
בקערה נפרדת מערבבים קמח סודה לשתייה ואבקת חרובים לתערובת אחידה
מוסיפים את היבשים לרטובים
בעזרת כפית מחלקים לתבניות מאפינס קטנות
על כל מאפין מניחים פטל אחד (מכניסים אותו טיפה לתוך המאפין)
מכניסים לתנור ל-20 דקות
צפיות 1,471
לפוסט הזה יש 4 תגובות
אני הכנתי את המתכון ויצא ממש טעים!!
איזה יופי 🙂 תודה על השיתוף !
במה מחתן להחליף את אבקת החרובים אם אין?
המון המון תודה
תמר
קקאו 🙂