2 בצלים
3 עגבניות
2 קישואים שמנים
קוביית דלעת
גזר
3 שיני שום
צרור פטרוזיליה קצוץ דק-דק-דק
כוס וחצי גרגירי חומוס מבושלים
מי בישול של חומוס (או מים רגילים)
כוס עדשים חומות מונבטות או מושרות
כף שמן זית
מלח פלפל כורכום
מטגנים בצל אחד בשמן
בינתיים קוצצים גזר ודלעת ומוסיפים לבצל. מערבבים.
קוצצים קישואים ומוסיפים לסיר. מערבבים.
קוצצים עגבניות ומוסיפים לסיר. מערבבים.
מוסיפים את הבצל השני ומערבבים.
מוסיפים את הנוזלים ואת הקטניות.
מביאים לרתיחה.
ברתיחה מוסיפים תבלינים, שום ופטרוזיליה
מערבבים. מנמיכים את האש. ומבשלים כשעה
צפיות 4,038
לפוסט הזה יש 10 תגובות
היי!
המתכונים שלך מצוינים, ממש מצוינים.
הכנתי כבר כמה, וכל אחד פשוט מושלם.
המון תודה לך!
וואו ! כיף מיכל ! תודה 🙂
היי,לא הבנתי אלו עדשים?אדומות?חומות?
צודקת ! עדשים חומות
הוספתי במתכון
תודה !
הי
כשאת כותבת כוס עדשים זה אחרי ההנבטה או לפני?
אני מתלבטת בזה בעוד כמה מתכונים, כי הנפח משתנה
תודה
הי עדי. אם כתוב כוס עדשים מונבטות – זה אומר כוס אחרי הנבטה
כשאני מתכוונת לעדשים לפני הנבטה אכתוב עדשים יבשות
בהצלחה 🙂
תודה!
יצא מאוד טעים המהרק
ולידע כללי
מה היחס בין כוס רגילה – מונבטת – אחרי בישול. אני תמיד מתבלבלת
איזה כיף 🙂
אחרי הנבטה, בדרך כלל הכמות מוכפלת (לפעמים זה כפול 1.5)
הכנתי ויצא מעולה!!!
תודה חגית 🙂 איזה כיף !