מרק כרובית וברוקולי

 

 

מארז כרובית וברוקולי

או – חצי ראש כרובית, ובערך אותה כמות של ברוקולי

כרישה קצוצה

שומר קצוץ

עגבנייה קצוצה

שורש פטרוזיליה מקולף וקצוץ

ראש סלרי מקולף וקצוץ

כף שמן זית

מלח, פלפל

 

לבשל כרובית וברוקולי במים עם מעט מלח למספר דקות, ולסנן

 

לאדות כרישה ושומר בכף שמן עד ריכוך

להוסיף את שאר הירקות, לכסות במים ולהביא לרתיחה

ברתיחה להוסיף מלח ופלפל

לטחון הכל בבלנדר מוט

ולבשל כשעה

 

לפוסט הזה יש 5 תגובות

  1. עינת שגיא

    כדי שהגזים יצאו לפני שמכניסים את הכרובית והברוקולי למרק 🙂

  2. רחל דיאמנט

    מאיזו סיבה את ממליצה לחלוט את הכרובית והברוקולי לפני הבישול? בישול של שעה…. תודה

  3. ליאת

    מרק טעים

  4. ניבה

    הכנתי ויצא טעים מאוד
    שאלה: האם יש סיבה "תזונתית" שבגללה טוחנים את הירקות ישר אחרי הרתיחה או שאפשר לטחון אותם לאחר שהיתבשלו במשך שעה?

    1. עינת שגיא

      אין שום סיבה מיוחדת
      אפשר לטחון אחרי שהתבשלו

כתיבת תגובה