מרק עדשים ודלעת

מרק עדשים ודלעת

2 בצלים קטנים קצוצים
2 עגבניות חתוכות לקוביות
קוביית דלעת חתוכה לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות
פטרוזיליה קצוצה
כוס עדשים צהובות
כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה

מניחים את כל הרכיבים חוץ מהתבלינים בסיר וממלאים עם מים עד כיסוי

מביאים לרתיחה, מוסיפים תבלינים ומערבבים
מנמיכים את האש ומבשלים כשעה
בודקים מדי פעם אם חסרים מים, ואם כן אז מוסיפים

לפוסט הזה יש 3 תגובות

  1. חדוה רוט

    נשמע טוב מאד, אנסה בשבוע הבא.
    אפשר להוסיף בטטה?

  2. טליה

    רעיון מעולה. מכינה להיום, תודה ?

כתיבת תגובה