1/2 כוס כוסמת
3/4 כוס שעועית לבנה מבושלת
צרור גדול של פטרוזיליה קצוץ דק
בצל ירוק (רק החלק הירוק) קצוץ דק
מיץ מלימון שלם
כף שמן זית
מלח פלפל
מרתיחים מים, מוסיפים מלח וכוסמת, מבשלים כ-15-20 דקות, מסננים ושוטפים
מערבבים כוסמת, שעועית, פטרוזיליה, בצל ירוק
בקערה קטנה מערבבים את הלימון עם כף שמן ומוסיפים לתערובת
מערבבים היטב ומניחים בצד ל-15 דקות לספיגת טעמים
צפיות 10,967
לפוסט הזה יש 6 תגובות
אוקי תודה רבה:)
הי שירן. אני משתמשת רק בירוקה. החומה קלויה בשמן.
היי עינת,
השתמשת למתכון בכוסמת ירוקה או בכוסמת קלויה חומה?
סלט נפלא. ואכן, נלקח לעבודה, הונח במקרר עד הצהריים, וביחד עם סלט ירקות, היה ארוחה משביעה.
ממש מעורר תאבון!!
זה טעים בטירוף! וזה גם פתרון מעולה למי שאין לו איך לחמם אוכל בעבודה (;