סלט עדשים שחורות

סלט עדשים כוסמת וטופו

עדשים שחורות – משרים את העדשים למשך לילה, ומבשלים עד ריכוך (לא להוסיף מלח למים)

כוסמת – מבשלים כוסמת במים – כמו שמודגם בסרטון הזה

http://youtu.be/tC7m7ejCYBA

טופו – פורסים גוש טופו לפרוסות (לי יוצא 7 פרוסות) וצולים במחבת עם 3 כפות סויה וכף שמן שומשום עד לספיגת כל הנוזלים

(הופכים את הפרוסות מדי פעם)

בסלט הזה השתמשתי בפרוסת טופו אחת חתוכה לקוביות

קוצצים חופן עלי בייבי – או כל סוג של עלים שאוהבים

מערבבים הכל יחד ויוצקים רוטב טחינה מעל

לפוסט הזה יש 8 תגובות

  1. עינת

    היי עינת
    מה אפשר במקום רוטב סויה ?

    והאם ילך עם שמן אבוקדו?
    תודה מראש.

    1. עינת שגיא

      היי עינת. אפשר בלי סויה, אבל הטעם יהיה שונה לגמרי.
      לא ניסיתי עם שמן אבוקדו.

  2. ליאת נווה

    מה אפשר במקום כוסמת אני לא יכולה לסבול את הריח שלה

    1. עינת שגיא

      הי ליאת
      אני משתמשת בכוסמת ירוקה, טבעית. אין לה ריח כמו של הכוסמת הקלויה,
      שקלויה בשמן ולכן הריח הנוראי שלה
      אם בכל זאת תרצי להחליף את הכוסמת, אפשר להחליף אותה בכל דגן אחר :
      קינואה, אורז, גריסים וכו'

  3. גלית

    מהי הכמות של הכוסמת והעדשים השחורות?

    1. עינת שגיא

      תלוי כמה את רוצה להכין וכמה אנשים אוכלים
      אפשר לשחק עם הכמויות איך שרוצים

  4. אני

    הסרטון לא נפתח:((((

כתיבת תגובה