פאדג'יות

פאדג'יות

** מומלץ להכין בכלים שבהם תגישו – אני השתמשתי בתבניות מאפינס מסיליקון נמוכות ורחבות
3/4 כוס קמח שקדים או שקדים טחונים דק דק
2 כפיות שטוחות קקאו
1/2 כפית שטוחה סודה לשתיה
1/4 כוס טחינה גולמית מלאה
1/4 כוס סילאן ללא סוכר ותוספים
2 כפות רסק תפוחים ללא סוכר ותוספים

מערבבים קמח שקדים קקאו וסודה לשתיה

בקערה נפרדת מערבבים טחינה סילאן ורסק תפוחים

מוסיפים את הרטובים ליבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

מחממים תנור ל-160 מעלות

יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס
מניחים בתבנית על נייר אפיה
ומכניסים לתנור ל- 20 דקות

לאחר 20 דקות מוציאים מהתנור ומניחים בצד לצינון

לא להוציא אותן מהתבניות. אוכלים מתוך התבניות.

** הזמנים והטמפרטורות עשויים להשתנות מתנור לתנור
** הפאדג'יות אמורות לשקוע באמצע (כמו שקורה עם סופלה) אז לא לדאוג

כתיבת תגובה