2 קלחי תירס (כ-1-1.5 כוסות גרגירים)
בטטה בינונית (330 גרם)
2 בצלים פרוסים לרצועות דקות-דקות
3 חופנים קשיו טבעי
1/4 כוס קמח עדשים
1.5 כפיות מלח טבעי
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
מפרידים את גרגירי התירס מהקלחים
מטגנים בצל עד הזהבה
טוחנים קשיו עם מים רק עד כיסוי עד לקבלת מרקם קרמי, אחיד וסמיך
מחממים תנור ל-200 מעלות
מגרדים בטטה לתוך קערה
מוסיפים את גרגירי התירס לבטטה
מערבבים פנימה את קרם הקשיו
מוסיפים קמח עדשים ותבלינים ומערבבים היטב עד שכל הרכיבים מתחברים
משמנים תבנית ומעבירים אליה את התערובת
מכניסים לתנור ל-40 דקות או עד הזהבה
צפיות 3,096
לפוסט הזה יש 2 תגובות
היי עינת
לגבי הקשיו אפשר לטחון בנפרד (בחנות עצמה )
ולהוסיף אחר כך מים או שאפשר לוותר על המים ?
ולגבי הפפריקה אפשר פפריקה מתוקה ולא חריפה ?
תודה מראש על התגובה .
לגבי הקשיו, לא לוותר על המים. הוא צריך להיות קרמי ולא גרגירי.
לגבי הפפריקה – מה שאת מעדיפה.