קוביות בטטה וטופו "בגריל"

 

חבילת טופו שלמה (300 גרם) – חתוכה לקוביות

1/2 קילו בטטה – חתוכה לקוביות

 

החומרים לרוטב:

1/2 כוס מים עם כף שמן,

1/2 כפית מלח,

פלפל שחור גרוס,

אבקת צ'ילי,

ממש מעט כמון,

ממש מעט כורכום,

בזיליקום יבש,

טימין יבש

 

מחממים תנור ל-200 מעלות

 

מעבירים את קוביות הבטטה והטופו לתבנית

מערבבים את כל החומרים של הרוטב ויוצקים מלמעלה

מערבבים ומכניסים לתנור לחצי שעה,

מערבבים שוב, ומכניסים לחצי שעה נוספת

 

**הערה: הטופו יוצא קצת צמיגי, אני אישית אוהבת אותו ככה, אבל מי שלא, יכול לדעתי להשתמש ביותר רוטב

או לדאוג שהבטטה תהיה מעל הטופו, כך הוא יספוג יותר נוזלים

 

 

כתיבת תגובה