בהשראת http://vegansontop.co.il/kids-love-eggplants/
חציל חתוך לקוביות
גוש טופו חתוך לפרוסות בעובי 1סמ
כף שמן שומשום
כף סילאן
כף צ'ילי מתוק
2 כפות סויה
1/4 כוס מים
מערבבים : שמן שומשום, סילאן, צ'ילי וסויה לבלילה אחידה
שופכים למחבת ומניחים את פרוסות הטופו, הופכים כדי שהרוטב יהיה משני הצדדים, ומניחים כחצי שעה לספיגת טעמים
אחרי חצי שעה מוציאים את פרוסות הטופו וחותכים לקוביות גדולות
מחממים את המחבת (הרוטב עדיין בפנים) על להבה קטנה, אש גדולה. מוסיפים את קוביות החציל והטופו ומערבבים טוב.
מבשלים עד שהנוזלים נספגים לגמרי. מערבבים מדי פעם.
בשלב הזה מוסיפים 1/4 כוס מים וממשיכים לבשל עד שהנוזלים נספגים.
צפיות 2,907
לפוסט הזה יש 8 תגובות
תודה עינתי את מקסימה
הכנתי את פשטידת הפטריות והבצל ואת פשטידת הירקות הטבעונית יצא מעולההההה
איזה כיף 🙂 תודה על השיתוף!
היי עינת
צ'ילי מתוק וסויה איזו חברה את ממצליצה לקנות יש לי את הרגיל שמכיל סוכר
הי אורנה
ברשימת המומלצים שלי מופיע גם רוטב צ'ילי מתוק – זה המוצר שאני קונה
http://www.einatnutrition.co.il/?page_id=993
הי עינת
אם לא רוצים חצילים, מה את ממליצ במקום
למתכון זה?
תודה נורית
הי נורית
את יכולה להשתמש בירקות הבאים
קישואים, פלפלים, כרובית, ברוקולי
ובטח יש עוד כמה שמתאימים שלא עולים לי כרגע בראש 🙂
sounds good!!!! I am defiantly going to try it
ספרי איך יצא 🙂