קוביות חציל וטופו בסגנון אסייתי

 

בהשראת http://vegansontop.co.il/kids-love-eggplants/

חציל חתוך לקוביות

גוש טופו חתוך לפרוסות בעובי 1סמ

כף שמן שומשום

כף סילאן

כף צ'ילי מתוק

2 כפות סויה

1/4 כוס מים

מערבבים : שמן שומשום, סילאן, צ'ילי וסויה לבלילה אחידה

שופכים למחבת ומניחים את פרוסות הטופו, הופכים כדי שהרוטב יהיה משני הצדדים, ומניחים כחצי שעה לספיגת טעמים

אחרי חצי שעה מוציאים את פרוסות הטופו וחותכים לקוביות גדולות

מחממים את המחבת (הרוטב עדיין בפנים) על להבה קטנה, אש גדולה. מוסיפים את קוביות החציל והטופו ומערבבים טוב.

מבשלים עד שהנוזלים נספגים לגמרי. מערבבים מדי פעם.

בשלב הזה מוסיפים 1/4 כוס מים וממשיכים לבשל עד שהנוזלים נספגים.

לפוסט הזה יש 8 תגובות

  1. אורנה

    תודה עינתי את מקסימה
    הכנתי את פשטידת הפטריות והבצל ואת פשטידת הירקות הטבעונית יצא מעולההההה

  2. אורנה

    היי עינת
    צ'ילי מתוק וסויה איזו חברה את ממצליצה לקנות יש לי את הרגיל שמכיל סוכר

  3. נורית

    הי עינת
    אם לא רוצים חצילים, מה את ממליצ במקום
    למתכון זה?
    תודה נורית

    1. עינת שגיא

      הי נורית
      את יכולה להשתמש בירקות הבאים
      קישואים, פלפלים, כרובית, ברוקולי
      ובטח יש עוד כמה שמתאימים שלא עולים לי כרגע בראש 🙂

  4. hila

    sounds good!!!! I am defiantly going to try it

כתיבת תגובה