כוס קינואה מבושלת
כוס גרגירי חומוס קפואים
סלסילת פטריות קצוצות
2 גזרים מגורדים
בצל קצוץ
כף שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, כפית כורכום, 1/2 כפית פפריקה חריפה, 1/2 כפית כמון
מאדים בצל בשמן עד להזהבה (אש בינונית בסיר מכוסה). מוסיפים פטריות וממשיכים לאדות עד שהפטריות מצטמקות. מוסיפים גזר מגורד וממשיכים לאדות מספר דקות.
מוסיפים את גרגירי החומוס ואת התבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים קינואה ומערבבים היטב.
מכסים את הסיר ומניחים מספר דקות.
צפיות 6,642
לפוסט הזה יש 18 תגובות
בלי מים?
היי נאוה. בלי מים, מכיוון שגם הקינואה וגם גרגירי החומוס כבר מבושלים.
מתכון פשוט וטעים. מעולה.
תודה
תודה יפעת 🙂
יצא ממש טעים!
תודה רבה על המתכונים המעולים..
יצא מעולה! תודה!
מצוין! איזה כיף 🙂 תודה על השיתוף!
עינת יקרה ,
אפשר להוריד מהמתכון את הפטריות ?
תודה על כל המתכונים הטעימים שהכנתי כבר מהאתר שלך ,
ומהפשטות, שאת מסבירה אותם ,
גלי
תודה גלי 🙂
אפשר לעשות איזה שינוי שרוצים במתכונים 🙂
תודה ענקית על ארוחת צהריים טעימה ועשירה
שלום
האם אפשר להקפיא את זה?
ואם כן למשך כמה זמן?
תודה
לא הייתי מקפיאה בגלל הפטריות
הן יהיו ממש מיימיות
סליחה על השאלה הפשוטה-
עקב הימים הארוכים של החג.
זה נשאר טרי שזה במקרר?
יכול להחזיק מעמד יומיים או מקסימום שלושה
גם תלוי באיכות המקרר…
הכנו, לצד סלט ירקות. יצא טעים ומשביע!
מצוין 🙂
תודה על השיתוף!
הכנתי, טעים מאוד
כיף לשמוע 🙂 תודה על השיתוף יהודית!