קינואה וגרגירי חומוס עם פטריות וגזר

קינואה וגרגירי חומוס עם פטריות וגזר

כוס קינואה מבושלת

כוס גרגירי חומוס קפואים

סלסילת פטריות קצוצות

2 גזרים מגורדים

בצל קצוץ

כף שמן זית

תבלינים: מלח, פלפל, כפית כורכום, 1/2 כפית פפריקה חריפה, 1/2 כפית כמון

מאדים בצל בשמן עד להזהבה (אש בינונית בסיר מכוסה). מוסיפים פטריות וממשיכים לאדות עד שהפטריות מצטמקות. מוסיפים גזר מגורד וממשיכים לאדות מספר דקות.

מוסיפים את גרגירי החומוס ואת התבלינים ומערבבים היטב.

מוסיפים קינואה ומערבבים היטב.

מכסים את הסיר ומניחים מספר דקות.

לפוסט הזה יש 18 תגובות

  1. נאוה

    בלי מים?

    1. עינת שגיא

      היי נאוה. בלי מים, מכיוון שגם הקינואה וגם גרגירי החומוס כבר מבושלים.

  2. יפעת

    מתכון פשוט וטעים. מעולה.
    תודה

  3. ניצן

    יצא ממש טעים!

    תודה רבה על המתכונים המעולים..

  4. ענת

    יצא מעולה! תודה!

  5. גלי

    עינת יקרה ,
    אפשר להוריד מהמתכון את הפטריות ?
    תודה על כל המתכונים הטעימים שהכנתי כבר מהאתר שלך ,
    ומהפשטות, שאת מסבירה אותם ,
    גלי

    1. עינת שגיא

      תודה גלי 🙂
      אפשר לעשות איזה שינוי שרוצים במתכונים 🙂

  6. לינור

    תודה ענקית על ארוחת צהריים טעימה ועשירה

  7. שול

    שלום
    האם אפשר להקפיא את זה?
    ואם כן למשך כמה זמן?
    תודה

    1. עינת שגיא

      לא הייתי מקפיאה בגלל הפטריות
      הן יהיו ממש מיימיות

      1. שול

        סליחה על השאלה הפשוטה-
        עקב הימים הארוכים של החג.
        זה נשאר טרי שזה במקרר?

        1. עינת שגיא

          יכול להחזיק מעמד יומיים או מקסימום שלושה
          גם תלוי באיכות המקרר…

  8. תרי

    הכנו, לצד סלט ירקות. יצא טעים ומשביע!

  9. יהודית

    הכנתי, טעים מאוד

כתיבת תגובה