כוס וחצי גרגירי חומוס מבושלים
בצל גדול קצוץ גס
2 כפות קמח עדשים
חופן פטרוזיליה קצוצה
1.5 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית כמון
מעבירים את כל החומרים לקערה וטוחנים עם בלנדר מוט
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות עגולות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 20 דקות
רוטב עגבניות ותפוחי אדמה
בצל גדול קצוץ
3 תפוחי אדמה אדומים (500-600 גרם) – מקולפים וחתוכים לקוביות בגודל 1 סמ
כ-30 עגבניות שרי עגולות – קצוצות
1 כוס מים
כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פפריקה מעושנת
חופן עלי פטרוזיליה טריה
מטגנים בצל עד הזהבה
מוסיפים עגבניות וממשיכים לטגן עד שהן מוציאות נוזלים
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים תפא ומים, מערבבים ומביאים לרתיחה
אחרי הרתיחה מוסיפים פטרוזיליה, מערבבים, מנמיכים, מכסים ומבשלים כ-20 דקות
מוסיפים את הקציצות לרוטב ומגישים מיד
*** אם לא אוכלים הכל מיד, לשמור את הקציצות בנפרד מהרוטב
לפוסט הזה יש 2 תגובות
היי עינת
עם קמח חומוס במקום גרגירי חומוס יהיה טעים?
תודה לך מראש על התגובה
לדעתי יצא פחות טעים ובמרקם אחר לגמרי. שווה להשקיע בגרגירים 🙂