[CPD_READS_THIS] צפיות
כוס קינואה מבושלת
חופן אגוזי מלך קצוצים
2 שיני שום קצוצות
מלח כמון פפריקה חריפה
1/3 גוש טופו מפורר (בערך 100 גרם)
בצל מגורד
2 כפות טחינה גולמית
2 כפות רסק עגבניות
כף שמן זית למריחה על הקציצות לפני שנכנסות לתנור
מערבבים הכל יחד
טוחנים חצי מהתערובת עם בלנדר מוט
יוצרים קציצות, מורחים שמן מלמעלה
מכניסים לתנור לחצי שעה או עד שהקציצות מזהיבות
צפיות 1,583
לפוסט הזה יש 13 תגובות
הי עינת
האם יש משהו אחר מקמח חומוס להחלפת הטופו? אולי קמח כוסמין. לדעתך זה יצא טוב?
יכול להיות. לא ניסיתי בעצמי אז לא יודעת בוודאות
אולי גם פירורי לחם ?
שווה לנסות
היי
האם יש צורך להפוך את הלביבות בזמן האפיה?
איך את מבשלת את הקינואה? ביחס של 1:1 מים כמו אורז?
תודה
אין ממש "צורך" להפוך את הלביבות
אני פשוט אוהבת שהן משחימות משני הצדדים, ולכן הופכת
את הקינואה יש 2 דרכים לבשל
כמו אורז – ואז שמים כוס וחצי מים על כל כוס קינואה
כמו פסטה – ממלאים סיר מים, ברתיחה מוסיפים מעט מלח ואת הקינואה, מבשלים 15 דקות, ומסננים
יצא מעדן
מעולה! תודה על העדכון 🙂
אני כל כך שמחה שעשיתי כמות כפולה…כי זה יצא סוף הדרך..משום מה זה הזכיר לי קצת פלפאל:)))
חח 🙂 אולי בגלל הכמון 🙂
מה אפשר במקום טופו?
יש עוד תחליף לטופו חוץ מביצים?
במקרה הספציפי הזה אולי אפשר להחליף את הטופו בקמח חומוס
אני מניחה ש-2-3 כפות יספיקו
מדוע במתכון רשמת שטוחנים 1/2 מהתערובת? מה עם ה- 1/2 השני?
אירית – מספיק לטחון רק חצי מהתערובת
טוחנים חצי כדי שהתערובת תידבק
ולא טוחנים את החצי השני, כדי שבכל זאת יישאר משהו נגיס
🙂