תבשיל אדום של שעועית אדומה ואורז אדום ברוטב אדום

 

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

 

 

בצל קצוץ

2 עגבניות קצוצות

רסק עגבניות קטן (100 גרם) ללא תוספים וללא סוכר

פלפל אדום קצוץ

כוס שעועית אדומה מבושלת

1/2 כוס אורז אדום לא מבושל

מלח פלפל, אבקת צ'ילי או פפריקה חריפה

 

 

מטגנים קלות בצל בכף שמן (אש בינונית, סיר מכוסה) עד לריכוך. מגבירים את האש ומסירים את המכסה וממשיכים לטגן עד שהבצל משחים מעט

מוסיפים רסק ותבלינים ומערבבים

מוסיפים פלפל אדום ועגבניות וממשיכים לטגן עד ריכוך

מוסיפים שעועית, אורז ו- כוס וחצי מים

 

מרתיחים, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 40 דקות.

 

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. שמחה חדוה אזן

    לגבי כל תפריט , אני מגיעה לסוף ( ) ולא מוצאת המשך , האם צריך להיות המשך ואיך מקבלים אותו?
    תודה

    1. עינת שגיא

      כדי לראות את כל המתכון יש ללחוץ על הכותרת שלו

כתיבת תגובה