תבשיל בטטה ואפונה

תבשיל בטטה ואפונה

בצל סגול קצוץ
2 בטטות קטנות חתוכות לקוביות בגודל 1סמ בערך
כוס אפונה קפואה (לא להפשיר, להוציא ממש לפני שמוסיפים לסיר)
כ-20 עגבניות שרי קצוצות
3 שיני שום קלופות
כוס מים
+ 1/2 כוס מים
חופן קשיו טבעי
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה מלח גס טבעי
שמן זית

לטגן בצל בשמן עד הזהבה קלה
אם צריך, מדי פעם אפשר להוסיף כף מים כדי שלא ידבק או ישרף

לטחון בבלנדר (או בקערה עם בלנדר מוט) עגבניות ושום עד למרקם חלק ולהוסיף לבצל
להוסיף תבלינים ולערבב

להוסיף קוביות בטטה, אפונה וכוס מים ולערבב
להביא לרתיחה
להנמיך אש, לכסות סיר ולבשל כ-20 דקות

לטחון חופן קשיו עם חצי כוס מים וקורט מלח עד לקבלת מרקם חלק ללא פירורים או גושים
להוסיף לתבשיל ולערבב

מכבים את האש

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. שנית

    מעדן שהוכן לערב שבת

  2. רונית

    הכנתי!!! יצא טעים מאדדדדדד!!!!

כתיבת תגובה