בצל קצוץ
גזר קצוץ
5-6 עגבניות שרי חצויות
כוס שעועית לבנה אחרי השריה ובישול
כוס גרגירי חומוס אחרי השריה ובישול
כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית כורכום
סיר חסין אש שיכול להיכנס לתנור
לחמם תנור ל-150 מעלות
לטגן בצל
להוסיף גזר ועגבניות
להוסיף שעועית וחומוס
להוסיף תבלינים ולערבב
להכניס לתנור לשעתיים
צפיות 6,162
לפוסט הזה יש 18 תגובות
על הגז גם מבשלים שעתיים?
פחות מתאים… אולי אם זה על אש ממש קטנה וכל הזמן מערבבים.
היי , רציתי לשאול אם אפשר להשתמש גם בעגבניות רגילות במקום השרי ?
כן, בהחלט
האם אפשר להשתמש במקום בשרי עם עגבניות רגילות ?
תודה .
הי עינת, צריך להוסיף איזה נוזל לתערובת אחרת הכל נחרך.
אני הוספתי ציר ירקות עם מעט רוטב סויה תמרי ותבלינים – כמון וכוזברה
יש מספיק נוזלים מהעגבניות. אפשר להוסיף מדי פעם כף מים רק כדי שלא ידבק, ובכל מקרה, לבשל על אש קטנה
שלום רב. אני מצטרפת חדשה ויש לי כמה תהיות.
קראתי הרבה על פירות וירקות, דגנים וקטניות, חלבון מן הצומח, אבל איך מרכיבים
ארוחה מכל זה? מה צריכה להיות הכמות של כל מרכיב בארוחה? כמה זה מנת קטניות?
תבשיל של שעועית מש עם פטריות ודלעת למשל, יש כאן חלבון מהמש אבל גם מהפטריות
ואין דגנים. הבנתם אותי? אשמח להתייחסות בנושא באתר לטירונית מתחילה. תודה רבה.
ברוכה המצטרפת יהודית 🙂
אין צורך במחשבון. פשוט לאכול טבעי ולא מעובד
כמה שיותר ירקות ופירות טריים, קצת דגנים מלאים וקטניות מונבטות, ,ומעט שומנים מהצומח
זה מה שצריך לדעת 🙂
בהצלחה !
האם ניתן להכין בסיר על הגז במקום בתנור?
כן. בהחלט
עינת שלום,
מאד אוהבת את המתכונים שלך!!
במתכון הזה האם צריך להוסיף מים ואם כן כמה?
האם אפשר להשתמש בחומוס ושעועית של
סנפרוסט? אודה על תשובתך המהירה
תודה מלכה !
אפשר להשתמש בקטניות קפואות
אין צורך להוסיף מים. יש מספיק נוזלים מהעגבניות
הי עינת,
שכחתי לשאול לגבי מים..כמה צריך להוסיף?
הכל מושרה ומוכן לבישול מחר 🙂
אין צורך להוסיף מים. יש מספיק נוזלים מהעגבניות
תודה! לא הייתי בטוחה בגלל הבישול של שעתיים אחרי
הי עינת,
אשמח לדעת אם התכוונת להכניס לסיר חומוס ושעועית
מבושלים או רק מושרים.
תודה! אילת
הי אילת, כתוב אחרי השריה ובישול. כלומר, הם מבושלים