מג'דרה מכוסמת ומאש עם צנוברים

½ כוס כוסמת

½ כוס מאש

חופן צנוברים

כף שמן זית

בצל קצוץ

מלח פלפל

כפית כמון

להרתיח מים, להוסיף חצי כפית מלח ברתיחה, להוסיף את הכוסמת ולבשל כ- 15 דקות, או עד שהיא מתבקעת. לסנן ולשטוף היטב.

לבשל את המאש במים כ-20 דקות. לסנן.

לאדות בצל בכף שמן עד להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה. אם צריך, להוסיף כף מים מדי פעם).

להוסיף את הצנוברים ולהמשיך 2-3 דקות.

להוסיף תבלינים ולערבב.

להוסיף כוסמת ומאש ולערבב מספר דקות על אש נמוכה.

להוריד מהאש. לכסות ולהניח בצד ל-10 דקות מינימום.

לפוסט הזה יש 8 תגובות

  1. עינת

    בוקר טוב עינת
    מכינה בלי הצנוברים ובלי בצל רק עם כוסמת ומאש.
    האם עדיין יצא טעים?
    בלי לטגן בשמן או איך עדיף להכין שיצא טעים?
    תודה מראש .
    ויום נפלא.

    1. עינת שגיא

      היי עינת. לא ממליצה להכין בלי בצל וצנוברים, הם נותנים את כל הטעם כאן 🙂

  2. רעמה

    במילה אחת – מעולה!!!!!!
    היתה לי ארוחת צהריים בעבודה 🙂

  3. אני

    אני כל כך שמחה שעשיתי כמות כפולה:)))))

  4. רותי אטל

    אתמול הכנתי את התבשיל, יצא מעולה – טעים-משביע. בסוף הבישול הוספתי כוסברה טריה קצוצה וערבבתי אותה בתוך התבשיל המוכן.
    אני ממליצה בחום !
    תודה רבה עינת.

כתיבת תגובה