[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט
** העוגה לא יוצאת מתוקה נורא, מי שרוצה ממש מתוק, הייתי ממליצה להוסיף עוד ממתיק (במקום 1/4 כוס, 1/2 כוס)
** אני גם ממליצה להשתמש ביותר תאנים (5-6 תאנים)
** אפשר להוסיף גם תמרים קצוצים או צימוקים
** אם היה לי, הייתי מוסיפה קינמון
כוס קמח חיטה מלא
כוס קוואקר גס
קצת פחות מ-1/4 כוס מייפל
והשלמה ל-1/4 כוס עם סילאן
כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
3 כפות מים
2 כפות טחינה גולמית
כפית חומץ לבן
2-3 תאנים טריות
100 גרם רסק תפוחים
תבנית פיירקס מלבנית
כף שמן לשימון התבנית
מחממים תנור ל-180 מעלות
טוחנים בבלנדר את התאנים עם המים
מעבירים לקערה ומוסיפים : מייפל/סילאן, טחינה וחומץ
בקערה נפרדת מערבבים יבשים : קמח, קוואקר, אבקת סודה ומלח
מוסיפים את היבשים לרטובים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
מעבירים לתבנית המשומנת, ומכניסים לתנור ל- 20 דקות
היי,
נשמע מעולה 🙂
האם ניתן להמיר את התאנים הטריות ביבשות?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 19th, 2015 at 14:16
הי חגית
אפשר להוסיף תאנים יבשות, אבל לא להחליף את הטריות, מכיוון שיש בהן נוזלים בניגוד ליבשות 🙂
[Reply]