• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

עוגת בננה פקאן טבעונית בציפוי חמאת בוטנים

מיני קורס מתנה

 

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

 

כוס קמח מלא

כפית סודה לשתיה

2 כפות אבקת חרובים או קקאו

3/4 כוס "חלב" בננה (בננה מרוסקת בבלנדר עם 1/2 כוס מים)

1/2 כוס רסק תפוחים ללא סוכר וללא תוספים

כפית חומץ

קצת פחות מ-1/4 כוס סילאן

השלמה ל-1/4 כוס עם מייפל

חופן פקאנים שבורים

 

לציפוי :

4 כפיות גדושות חמאת בוטנים טבעית ללא תוספים

2 כפיות מייפל אמיתי

 

תבנית עגולה רחבה ושטוחה

 

מחממים תנור ל-180 מעלות

משמנים את התבנית

 

מערבבים יבשים : קמח, אבקת חרובים, סודה לשתיה ופקאנים

מערבבים רטובים (בקערה נפרדת): סילאן, מייפל, רסק תפוחים, "חלב" בננה וחומץ

מוסיפים את היבשים לרטובים ומערבבים מעט ככל האפשר

מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור ל-20 דקות (אם משתמשים בתבנית אחרת, הזמנים יכולים להשתנות – כדאי לשים לב)

 

נותנים לעוגה להתקרר לפני שמורחים את הציפוי

 

מערבבים את חמאת הבוטנים והמייפל ומורחים על העוגה באופן שווה

 

 

צפיות 2,255
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

שוקולד ביתי

מתכון ללבבות שוקולד טבעוניים

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד אלטרנטיבית (ללא קמח וללא תוספת סוכר)

עוגיות בוטנים טבעוניות לפסח

עוגיות בוטנים טבעוניות וטעימות לפסח

פאדג'יות

פאדג'יות

סופגניות טבעוניות ובריאות

סופגניות טבעוניות אפויות וקצת יותר בריאות

כדורי תמרים ואגוזים

כדורי תמרים, שקדים וקקאו טבעוניים

48 תגובות

  1. ענבל הגב מאי 2, 2018 בשעה 13:16

    הכנתי את העוגה והיא לא תפחה לי בכלל, מה גם בלמעלה הרגיש כמו קרום כזה שזה מרקם מוזר לעוגה. לא שמתי ציפוי ואולי בגלל זה היא לא היתה מתוקה

    • עינת שגיא הגב מאי 3, 2018 בשעה 05:38

      הי ענבל. את יכולה לראות בתמונה שהיא לא אמורה לתפוח. היא יוצאת די נמוכה. לגבי הקרום מלמעלה – לא יודעת מה להגיד לך.. לא קרה לי. אולי התנור שלך יותר חזק ואז צריך להנמיך טיפה את הטמפ'..

  2. אופק הגב נובמבר 21, 2017 בשעה 07:06

    היי נראית עוגה מעולה!

    האם לא חסר מרכיב שומני כלשהו?

    • עינת שגיא הגב נובמבר 22, 2017 בשעה 13:36

      לא חסר 🙂 אבל אפשר להוסיף 2-3 כפות שמן זית או קוקוס.

  3. נעם הגב אוקטובר 25, 2017 בשעה 05:40

    היי אפשר להשתמש גם בקמח שקדים? צריכה להפוך את העוגה לפליאו.

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 26, 2017 בשעה 16:19

      הי. לא ניסיתי 🙂

  4. אלין הגב יולי 1, 2015 בשעה 11:55

    שלום:)
    העוגה נראית מדהים!
    אני רוצה שהיא תהיה גבוהה יותר… אם אחליף את הקמח לקמח תופח זה יסתדר מבחינת הטעם ושאר המצרכים???

    תודהP:))

    • עינת שגיא הגב יולי 1, 2015 בשעה 15:35

      תודה 🙂
      לא ניסיתי, אז לא יכולה להגיד לך
      אבל נראה לי ששווה לנסות
      בכל מקרה, התבנית שהשתמשתי בה היא רחבה מאוד
      אני מניחה שבתבנית רגילה של עוגה היא תצא גבוהה יותר
      בהצלחה !

  5. יוסי הגב יוני 27, 2015 בשעה 10:44

    באיזה סוג של תבנית עגולה השתמשת ומה הגודל שלה?

    • עינת שגיא הגב יוני 27, 2015 בשעה 16:18

      השתמשתי בתבנית פיירקס רחבה ונמוכה
      לא יודעת גודל מדויק

  6. נורית הגב יוני 19, 2015 בשעה 07:55

    הי עינת
    איך הצלחת לחלץ את העובה מהתבנית?
    אין לי תבנית סיליקון ואני מתלבטת אם להכין בפייקרס או בתבנית אלומיניום, אבל בא לי להגיד אותה יפה. מה את אומרת?

    • עינת שגיא הגב יוני 19, 2015 בשעה 07:56

      הי נורית
      חילצתי אותה בעדינות, לאט לאט, עם תרבד סיליקון
      אני לא ממליצה להשתמש בתבניות אלומיניום
      פיירקס יהיה מצוין, או תבנית עוגה רגילה
      בהצלחה

  7. מיכל הגב יוני 15, 2015 בשעה 13:29

    אבדוק את זה
    תודה!

  8. מיכל הגב יוני 15, 2015 בשעה 10:07

    עינת , העוגה נראית סוף הדרך
    מחר אני חוגגת לבן זוגי יום הולדת ומכינה לו את העוגה הזו
    אולי במקרה יש לך רעיון לקרם שאוכל לכתוב איתו על העוגה?

    • עינת שגיא הגב יוני 15, 2015 בשעה 11:44

      הי מיכל. לצערי, לא
      אבל יכול להיות שקציפת קוקוס תעבוד
      אין לי מתכון, אבל יש מתכונים באינטרנט
      למשל באתר של אורי שביט
      בהצלחה 🙂

  9. שלומית הגב פברואר 8, 2015 בשעה 00:01

    חייבת לציין שיצא קצת מבאס. אומנם עשיתי שינויים קטנים במתכון. לא היה לי מייפל אז השתמשתי בסילאן. ושמתי שני חופני פקאן ולא חופן אחד. העוגה עצמה יצאה פחות מידי מתוקה, אפילו קצת מרה מהקקאו, והציפוי חמאת בוטנים די השתלט על הטעם.

    • עינת שגיא הגב פברואר 8, 2015 בשעה 14:04

      הי שלומית. מצטערת לשמוע. אבל לא נורא. אם לא מנסים, לא יודעים 🙂
      אני מניחה שזה עניין של טעם
      יש באתר עוגות אחרות שאולי יתאימו לך יותר
      בהצלחה 🙂

  10. Silvi הגב דצמבר 30, 2014 בשעה 20:45

    עינת, גודל התבנית ?

    • עינת שגיא הגב ינואר 4, 2015 בשעה 15:01

      אני לא יודעת מה הגודל שלה. סורי.
      השתמשתי בתבנית פיירקס עגולה. נראה לי שאפשר להשתמש בכל תבנית עגולה, אולי בגודל 26 או 28 יהיה מצוין

  11. ליזה הגב מאי 23, 2014 בשעה 09:33

    הי ענת ,סוף- סוף עשיתי את העוגה שלך ! לא צפיתי ,אבל יצא ממש טוב ,אפילו בעלי לא טבעוני ומאוד ביקורתי אכל 🙂 עשיתי הכל לפי המתכון רק נגמר לי הסילן ,אז סמתי סוכר קוקוס במקום ,מושלם ,תודה רבה לך !!!

    • עינת שגיא הגב מאי 23, 2014 בשעה 17:33

      וואו ! איזה כיף 🙂 תודה רבה!

  12. מירה הגב מרץ 5, 2014 בשעה 05:22

    שלום עינת,
    לא מתים אצלי על חמאת בוטנים – את יכולה להציע ציפוי חילופי לעוגת בננה-פיקאן? תודה מראש

    • עינת שגיא הגב מרץ 5, 2014 בשעה 15:49

      הי מירה
      נסי להחליף את חמאת הבוטנים בטחינה או חמאת שקדים
      אני ממליצה לעשות קודם כמות קטנה ולטעום
      ורק אם זה מוצא חן בעיניכם למרוח על העוגה
      בהצלחה 🙂

  13. ג'ניה הגב אוקטובר 21, 2013 בשעה 08:07

    שלום עינת,
    אני מתכוונת להשתמש בתבנית אחרת, למה אני צריכה לשים לב כדי לדעת שהעוגה מוכנה? (שימוש בקיסם זה מספיק?)

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 22, 2013 בשעה 13:16

      הי ג'ניה
      כן, שימוש בקיסם זה מספיק
      אשמח לדעת איך יצא

  14. אדוה הגב יוני 7, 2013 בשעה 05:31

    יצא מעולה.

    • עינת שגיא הגב יוני 7, 2013 בשעה 15:54

      איזה כיף 🙂 תודה!

  15. מלי הגב אפריל 10, 2013 בשעה 20:57

    היי
    אני הולכת להכין את העוגה הזאת.
    היא נראת נהדר!
    רציתי לשאול, אם אין לי חומץ…
    אפשר להשתמש באבקת אפייה ולוותר על הסודה והחומץ?
    ואם כן, אז מה הכמות של אבקת האפייה שיש להוסיף?
    תודה!

    • עינת שגיא הגב אפריל 12, 2013 בשעה 06:36

      הי מלי
      אפשר … אבל פחות מומלץ 🙂
      באבקת אפיה יש חומרים מיותרים וגם אלומיניום שנשאר בגוף וגורם לנזקים
      אז באופן כללי עדיף להשתמש בסודה לשתיה
      אם אין לך כרגע ספציפית, אין בעיה להחליף
      בהצלחה

  16. גלית הגב ינואר 8, 2013 בשעה 23:25

    הי עינת
    האם לדעתך אפשר להחליף את המייפל בסוכר או בסילאן? (המחיר של מייפל אמיתי מאד גבוה- מתקרב ל 40 שקל באורגניק/שופרסל). תודה

    • עינת שגיא הגב ינואר 9, 2013 בשעה 10:31

      הי גלית
      לא ניסיתי רק עם סילאן, אבל נראה לי שיכול לעבוד
      אשמח לעדכון 🙂

  17. שירה הגב דצמבר 26, 2012 בשעה 19:48

    האם העוגה נשמרת במקרר או בחוץ? (הציפוי הזה נראה לי למקרר…)
    תודה!

    • עינת שגיא הגב דצמבר 26, 2012 בשעה 20:39

      רצוי לשמור במקרר

  18. רונית מגן הגב דצמבר 10, 2012 בשעה 18:43

    עינתי,
    מה תפקידו של החומץ? למה לשים חומץ בעוגה???

    • עינת שגיא הגב דצמבר 10, 2012 בשעה 18:45

      החומץ עוזר לסודה לשתייה להתפיח
      יוצא מאוד אוורירי

  19. מיכל הגב אוקטובר 10, 2012 בשעה 10:32

    שאלה נוספת.אני חייבת לשאול אותך.
    הכנתי פעמיים עוגה עם רסק תפוחים ללא סוכר, 2 עוגות שונות, שלך ושל מישהי אחרת,
    ובשני המקרים העוגה יצאה לי עם עיסה במרכז, לא אכיל,וישר זרקתי אותה.
    האם אני אמורה לראות בגין רסק התפוחים משהו רך באמצע?
    כי לי זה נראה בלתי אפוי בעליל. מהי דעתך?

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 10, 2012 בשעה 15:27

      לא. זה ממש לא אמור לצאת כך
      יכול להיות שחום התנור לא היה בטמפרטורה המתאימה – נמוך מדי
      הטמפ' משתנה מתנור לתנור

  20. מיכל הגב אוקטובר 10, 2012 בשעה 10:29

    שאלה.
    אילו חלופות יש לך לקמח כוסמין.
    קשה לי למצוא אותו.
    חוץ מקמח תמי.

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 10, 2012 בשעה 15:24

      קמח חיטה מלאה

  21. יסמין הגב ספטמבר 29, 2012 בשעה 19:53

    וואו עינת נראה מעולה!!!
    אני מכינה למחר , ערב סוכות, מהמתכונים שלך וזאת עוגה שנראית ממש ממש טעימה לקינוח!
    אני רק לא מבינה האם חמאת בוטנים זה דבר בריא?

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 29, 2012 בשעה 20:28

      בחמאת בוטנים יש שומן בלתי רווי – שהוא הבריא מבין השומנים
      ומעבר לזה, היא מכילה גם חלבון ומינרלים וסיבים תזונתיים
      יותר בריא מ-שמן
      כמובן שגם אותה כדאי לאכול בפרופורציות

  22. טל הגב ספטמבר 29, 2012 בשעה 17:08

    במה אפשר להחליף את הבננה? אילו פירות אחרים יכולים להתאים כאן? תודה!

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 29, 2012 בשעה 20:30

      אפשר להשתמש בחלב צמחי
      כמו חלב שקדים/חלב סויה/חלב קוואקר

  23. roza הגב ספטמבר 25, 2012 בשעה 19:34

    הולכת לעשות אחרי כיפור ימיייייייי

  24. אפרת הגב ספטמבר 25, 2012 בשעה 13:20

    שלום עינת. לשם מה החומץ? אני לא אוהבת חומץ… ולא מחזיקה בביתי…
    והאם ניתן להשתמש בחומץ תפוחים?

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 25, 2012 בשעה 13:57

      החומץ אמור לסייע לסודה לשתיה להתפיח את העוגה
      אפשר להשתמש בחומץ תפוחים

  25. lea הגב ספטמבר 17, 2012 בשעה 17:10

    שלום
    במה אפשר להמר לקמח ללא גלוטן?

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 17, 2012 בשעה 17:13

      קמח תמי, או כל קמח אחר שאת משתמשת בו והוא ללא גלוטן יכול להתאים

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (58)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (26)
  • ארוחות בוקר (6)
  • חומוס (32)
  • טופו (37)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (87)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (167)
  • ללא טופו (85)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (98)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (41)
  • שעועית (13)
  • תוספות (6)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס