• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

עוגיות/מאפינס טחינה טבעוניות

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

 

עוגיות טחינה מאפינס טחינה

 

 

1/4 כוס טחינה גולמית מלאה (השתמשתי בטחינה כהה במיוחד, שכתוב עליה "טחינה אתיופית משומשום מלא טרום מונבט")

1/4 כוס מייפל אמיתי

100 גרם רסק תפוחים

כוס קמח כוסמין מלא

כפית שטוחה סודה לשתיה

 

מערבבים טחינה ומייפל, מוסיפים רסק ומערבבים שוב

 

בקערה נפרדת מערבבים קמח וסודה לשתיה

ומוסיפים לרטובים

 

מחממים תנור ל-180 מעלות

 

יוצרים עוגיות (אני משתמשת במכשיר פלאפל כדי שיצאו שוות בגודלן)

מניחים בתבנית על נייר אפיה

ומכניסים לתנור ל-10 דקות

 

 

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 

37 תגובות

  1. אולה הגב יוני 6, 2017 בשעה 07:28

    שלום ענית.אין לי רסק תפוחים, אבל יש לי הרבה תפוחים בבית. איך אפשר להכין רסק תפוחים לבד?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 8th, 2017 at 13:21

    פשוט לרסק תפוח בבלנדר עם מעט מים עד שמגיעה למרקם אחיד וסמיך

    [Reply]

  2. לורה הגב אוקטובר 20, 2016 בשעה 15:47

    היי עינת, באיזה קמח אפשר להשתמש שאינו מכיל גלוטן?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 25th, 2016 at 10:05

    הי לורה. לא ניסיתי בעצמי, אבל יש קמחים ייעודיים לאפייה שהם ללא גלוטן, כמו "קמח תמי" או קמח "כרגיל", אני מניחה שיתאימו

    [Reply]

  3. אלנית הגב יולי 7, 2016 בשעה 13:49

    היי עינת
    סליחה על הבורות
    כמה זה בכוסות 100 גרם רסק תפוחים ?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 7th, 2016 at 15:29

    חצי כוס 🙂

    [Reply]

  4. דינה הגב אוקטובר 21, 2014 בשעה 10:59

    הי עינת,
    1. הילד לא אוהב סילאן ולא מייפל, אני אנסה להחליף בדבש, האם לשים אותה כמות כמו שכתוב במתכון? (1/4 כוס…)
    2. האם אפשר להחליף את רסק התפוחים בביצים? אני יודעת שזה לא טבעוני… אני משתמשת בביצי חופש…
    אם כן, כמה ביצים?

    תודה!

    [Reply]

  5. ג'ני הגב פברואר 8, 2014 בשעה 17:42

    מצויין!
    עשיתי בלי מייפל ובלי סוכר,רק הוספתי עוד 2 כפות שמן.
    יצא טעם מצויין גם אם לא מתוק.יש טעם מיוחד של הקמח.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 9th, 2014 at 16:43

    תודה ג'ני 🙂

    [Reply]

  6. גל הגב נובמבר 12, 2013 בשעה 20:12

    הי עינת,

    תודה רבה על המתכונים שאת מפרסמת!
    הכנתי את עוגיות הטחינה לבת שלי בת 11 חודשים והיא מאוד אהבה (השתמשתי בסילאן במקום מייפל). הבעיה היא שהן מאוד מתפוררות – היא מנסה להחזיק אותן והן ממש מתפוררות לה ביד, ככה שיוצא שהיא מצליחה לאכול במקרה הטוב שליש מכל עוגייה…
    יש לך רעיון איך אפשר לעשות אותן פחות מתפוררות?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 12th, 2013 at 21:05

    איזה כיף 🙂 תודה
    מאוד מוזר שהן מתפוררות, זכור לי שהן היו ממש נימוחות
    נסי אולי להוסיף עוד קצת רסק תפוחים. נגיד 50 גרם
    ותראי מה קורה
    מקווה שיצליח 🙂

    [Reply]

  7. אילנה הגב יולי 14, 2013 בשעה 17:00

    הי עינת

    רציתי בבקשה לדעת האם אפשר להכין מאפינס מקמח כוסמת שטחנתי לבד ?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 14th, 2013 at 17:02

    אני מניחה שכן. אבל לא ניסיתי, כך שאני לא יודעת איך זה ישפיע על הטעם

    [Reply]

  8. אילנה הגב יולי 14, 2013 בשעה 16:58

    הי עינת
    האם אפשר להכין מקמח כוסמת את המאפינס ? טחנתי כוסמת ירוקה

    [Reply]

  9. אלינור הגב מרץ 6, 2013 בשעה 08:11

    היי עינת! שמעתי שהטחינה האתיופית ממש טעימה, אפשר
    לדעת איפה משיגים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 6th, 2013 at 08:16

    הי אלינור. אפשר להשיג בכל חנות טבע

    [Reply]

  10. עופר הגב מרץ 5, 2013 בשעה 20:54

    האם יש אפשרות להחליף את המייפל בדבש או סילאן? או ממתיק ממתיק מסוג אחר?
    תודה 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 6th, 2013 at 08:16

    כן, בהחלט 🙂

    [Reply]

  11. ריה הגב פברואר 8, 2013 בשעה 18:05

    ממש קל להכנה עד לשלב הבצק, ממש דביק….
    יצא ממש טעים.
    כמה זמן אפייה למאפינס גבוהים בתבנית מיוחדת (כמו בצילום הימני)?
    תודה!!!
    בפעם הבאה אוסיף אגוזים ואולי אפילו חתיכות שוקולד מריר.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 8th, 2013 at 18:29

    15-20 דקות
    תלוי בתנור
    לשים לב, ולבדוק מדי פעם עם קיסם באמצע

    [Reply]

  12. שיר הגב ינואר 12, 2013 בשעה 20:53

    במה אפשר להחליף את המייפל?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 12th, 2013 at 21:22

    בסילאן

    [Reply]

  13. יעל הגב ינואר 2, 2013 בשעה 16:02

    שלום!
    ראשית, הכנתי את העוגיות והן יצאו מעולות אז תודה לך!
    שנית, בן זוגי מכור לפתי-בר לצד הקפה. הוא מאוד אוהב עוגיות שאפשר לטבול בקפה והן לא מתפרקות. ניסיתי כל מיני מתכונים בעבר ולא מצאתי משהו דומה. האם יש לך מתכון למשהו כמו פתי בר רק בריא?
    תודה רבה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 3rd, 2013 at 16:40

    הי יעל
    כרגע אין. אבל יש על מה לחשוב 🙂

    [Reply]

    יעל Reply:
    ינואר 5th, 2013 at 06:35

    תודה!
    מחכה בכיליון עיניים 🙂

    [Reply]

  14. חנה הגב נובמבר 7, 2012 בשעה 10:37

    קודם כל ישר כח על האתר!
    רציתי לשאול איפה את קונה רסק תפוחים, של איזו חברה את משתמשת.
    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 7th, 2012 at 18:59

    תודה חנה

    את יכולה למצוא את המוצר ברשימה הזו
    http://www.einatnutrition.co.il/?page_id=993

    [Reply]

  15. מיכל הגב אוקטובר 31, 2012 בשעה 05:04

    שלום עינת.
    במה אפשר להחליף את קמח הכוסמין? אני לא אוכלת גלוטן.
    תודה.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 31st, 2012 at 07:41

    לדעתי כל קמח ללא גלוטן שמשמש לאפיה יכול להתאים כאן
    הייתי מנסה קמח שקדים…

    [Reply]

    ש Reply:
    פברואר 4th, 2014 at 20:57

    הכנתי כבר כמה פעמים, גם עם קמח קונדיטור וגם עם קמח ׳תמי׳.
    יצא מעולה עם שני הקמחים!!
    (קמח קונדיטור בהחלט עושה עבודה טובה, אז ניתן לשמור את תמי לדברים מורכבים יותר).

    לא יודעת איזה אמור לצאת עם קמח חיטה, אבל עם קמח נטול גלוטן המרקם יחסית ״עוגתי״ ולכן כדאי להכין כמאפינס ולא עוגיות.

    [Reply]

    ש Reply:
    פברואר 4th, 2014 at 20:58

    *איזה מרקם

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 4th, 2014 at 21:24

    תודה רבה על השיתוף 🙂

  16. עדנה הגב אוקטובר 30, 2012 בשעה 05:31

    טעים, פשוט וקל להכנה. שווה עבודה של כמה דקות!!

    [Reply]

  17. ענבל הגב אוקטובר 28, 2012 בשעה 18:28

    נראה מעולה.

    [Reply]

  18. ברק הגב אוקטובר 28, 2012 בשעה 13:38

    נראה ממש טעים
    חבל שלא עשית וידיאו היה נראה עוד יותר פצצה איך שזה נראה פריך
    מה זה קמח קוסמין זה קמח רגיל לבן או מה זה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 28th, 2012 at 19:14

    תודה ברק
    כוסמין זה סוג של דגן
    די קרוב לחיטה
    אני משתמשת בקמח כוסמין מלא, ולא לבן
    הוא הרבה יותר עדין (וטעים) מהחיטה
    והוא גם לא מהונדס גנטית, בניגוד לחיטה

    [Reply]

  19. סיגל הגב אוקטובר 28, 2012 בשעה 12:34

    וואו ממש רוצה כבר להכין

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
בדרכ אני לא אוכלת תפוחי אדמה, אבל השבוע התחשק לי.. 
הכי פשוט - תפוחי אדמה עם בצל ותבלינים בתנור
וגם פרוסות טופו בשמן זית ותבלינים
וירקות לאיזון וריענון 😁
מתכונים דומים יש באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כשאין אוכל מוכן בבית מאלתרי כשאין אוכל מוכן בבית
מאלתרים ממה שיש 🤷🏻‍♀️😋
לא שאני מתלוננת 😁

מתכונים לטופו ולשעועית נמצאים באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מה עושים כשקר ורעבים אבל אין חשק/זמן/פרודוקטים לבשל?
🥶🍜
מכינים מרק סמיך ומהביל מ-2 רכיבים שתמיד יש לי בבית....
מרק עדשים כתומות פשוט-פשוט מ-2 רכיבים

המתכון באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כבר שבוע אני בדודא על הסלט ה כבר שבוע אני בדודא על הסלט הזה 🤩
שרי, אבוקדו ותירס, בשמנזית, מיצלימון, חומצתפוחים, מלחפלפל
פתיחה מעולה ליום מעולה 💪🏾

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
צלחת ויטמין C 🍓🥝🤩

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (38)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (159)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

היי, לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך 4 צעדים ראשונים למתחילים

להורדה מיידית
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס