• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

לביבות כרובית אפויות טבעוניות

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין

 

כרובית קטנה

כרישה בינונית קצוצה

שומר בינוני קצוץ

3 כפות קמח כוסמין מלא (אפשר להוסיף יותר)

מלח, פלפל

 

מבשלים את הכרובית במים כ- 30-45 דקות

מסננים מהמים ומועכים לפירה

(אם יש עוד נוזלים, מסננים)

 

מטגנים כרישה ושומר עד ריכוך

מוסיפים לכרובית ומערבבים

 

מוסיפים קמח ותבלינים ומערבבים

 

יוצרים קציצות שטוחות ומכניסים לתנור ל-30 דקות או עד שהן משחימות

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 

19 תגובות

  1. עינת שגיא הגב פברואר 18, 2018 בשעה 12:07

    אפשר להקפיא את כל הלביבות לאחר אפיה

    [Reply]

  2. לימור הגב פברואר 15, 2018 בשעה 22:18

    האם אפשר להקפיא את הלביבות האלו? ובכלל – איזה לביבות אפשר להקפיא בלי שייהרסו? תודה.

    [Reply]

  3. אליענה הגב ינואר 15, 2015 בשעה 11:01

    הי עינת,
    נראה מצוין! על איזה חום לאפות בתנור?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 15th, 2015 at 12:21

    תודה 🙂
    אני אופה על 200 מעלות

    [Reply]

  4. טל הגב יוני 22, 2014 בשעה 10:27

    היי עינת
    הכנתי את הלביבות האלו כבר 3 פעמים והן טעימות, קלות להכנה וכיף לנשנש אותן. אחרי שהכנתי עם קמח כוסמין מלא הן יצאו מרירות טיפה, פעם אחרונה הכנתי עם קמח חומוס וזה יצא מצויין!
    חוץ מזה, טיפ לעצלנים כמוני, אפשר לשים את הכרישה והשומר/בצל לא חיים והם כבר יתבשלו בתנור.
    אז תודה רבה על המתכון!!!
    טל

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 22nd, 2014 at 12:56

    איזה כיף טל! תודה על העדכון ועל הטיפ 🙂

    [Reply]

  5. מיכל הגב אפריל 29, 2013 בשעה 07:56

    שלום עינת.
    הכנתי.
    התערובת- נראתה בסדר גמור, המרתי לקמח חומוס ובצל אחד.
    הריח מהתנור- נהדר.
    תכל'ס – יצא ישר לפח.בסיום האפיה בעייתי.
    לא ממש ברורה לי הסיבה או הטעות.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 29th, 2013 at 13:30

    חבל 🙁
    מה היתה הבעיה בסיום האפיה?

    [Reply]

  6. מיכל הגב אפריל 25, 2013 בשעה 12:31

    שלום עינת.
    באיזה קמח ניתן להמיר את קמח הכוסמין למתכון זה?
    והאם המרה זו שתציעי מתאימי לכל מתכון בו מופיע אצלך קמח כוסמין?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 28th, 2013 at 12:08

    הי מיכל
    כל קמח כוסמין במתכונים שלי אפשר להמיר בקמח חיטה מלא

    [Reply]

  7. רוני הגב מרץ 3, 2013 בשעה 10:49

    הי עינת,

    קודם כל כמה כייף למצוא כל כך הרבה אפשרויות מגוונות לקציצות צמחוניות. תענוג!

    במתכוני קציצות כמו זה, שכוללים שומר – האם טעמו מורגש? (למי שלא חובב שומר)
    במידה והטעם מורגש, על איזה חלופה היית ממליצה?

    תודה רבה 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 3rd, 2013 at 15:26

    תודה רוני 🙂
    גם אני לא אהבתי שומר ולמדתי לאהוב אותו
    בבישול הוא מאבד לגמרי את טעם האניס
    נסי ותבדקי, אולי תתאהבי 🙂
    במידה ולא, את יכולה פשוט להוסיף עוד כרישה
    או אפילו בצל גדול
    בהצלחה 🙂

    [Reply]

  8. רחלי הגב נובמבר 26, 2012 בשעה 15:56

    שאלה אחת ויחידה לי אליךך אנא כיתבי פשוט כמה אפשר לאכול בארוחה כלאמר אם בן אדם רוצה לרזות מעט כמה ומה אפשר לאכול בכל ארוחה אודה לך מאוד אם תיתיחסי ותעני לשאלתי תודה רבה רחלי ושוב תבורכי על היוזמה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 26th, 2012 at 17:17

    הי רחלי
    מצטערת, בלתי אפשרי לתת כמויות שיתאימו לכולם
    כל אחד / אחת והכמויות שמתאימות לו / לה
    מעבר לזה, הכמויות בכל ארוחה תלויות בשאר הארוחות במשך היום
    לכן אני לא כותבת כמויות

    [Reply]

  9. tamar הגב נובמבר 19, 2012 בשעה 21:09

    במה ניתן להחליף את השומר אם לא אוהבים? תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 20th, 2012 at 12:55

    אפשר פשוט להוסיף עוד בצל
    או אפילו כרישה

    [Reply]

  10. מיכל הגב אוקטובר 27, 2012 בשעה 18:31

    לי נראה שאפשר גם בקמח אורז מלא, קמח כוסמת, מה שבא לך, הכל יתפוס

    [Reply]

  11. עפרי הגב אוקטובר 27, 2012 בשעה 16:06

    שלום עינת,
    באיזה קמח נטול גלוטן אפשר להשתמש בקציצות במקום הכוסמין? אם אפשר…

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 27th, 2012 at 16:07

    אפשר להשתמש בקמח חומוס

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
בדרכ אני לא אוכלת תפוחי אדמה, אבל השבוע התחשק לי.. 
הכי פשוט - תפוחי אדמה עם בצל ותבלינים בתנור
וגם פרוסות טופו בשמן זית ותבלינים
וירקות לאיזון וריענון 😁
מתכונים דומים יש באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כשאין אוכל מוכן בבית מאלתרי כשאין אוכל מוכן בבית
מאלתרים ממה שיש 🤷🏻‍♀️😋
לא שאני מתלוננת 😁

מתכונים לטופו ולשעועית נמצאים באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מה עושים כשקר ורעבים אבל אין חשק/זמן/פרודוקטים לבשל?
🥶🍜
מכינים מרק סמיך ומהביל מ-2 רכיבים שתמיד יש לי בבית....
מרק עדשים כתומות פשוט-פשוט מ-2 רכיבים

המתכון באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כבר שבוע אני בדודא על הסלט ה כבר שבוע אני בדודא על הסלט הזה 🤩
שרי, אבוקדו ותירס, בשמנזית, מיצלימון, חומצתפוחים, מלחפלפל
פתיחה מעולה ליום מעולה 💪🏾

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
צלחת ויטמין C 🍓🥝🤩

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (38)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (159)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

היי, לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך 4 צעדים ראשונים למתחילים

להורדה מיידית
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס