• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

עוגיות קוקו-בננה טבעוניות

מיני קורס מתנה
עוגיות שוקו בננה טבעוניות

כוס קמח כוסמין מלא אורגני מטחינת ריחיים
2 כפיות גדושות קקאו נא אורגני מסחר הוגן
כפית מחוקה סודה לשתיה
1/4 כוס טחינה מלאה אורגנית
1/4 כוס סילאן אורגני ללא סוכר ותוספים
בננה בשלה

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

מועכים את הבננה עם מזלג, מוסיפים כף-שתיים מים ומערבבים למחית חלקה

בקערה מערבבים טחינה וסילאן
מוסיפים את מחית הבננה ומערבבים שוב

בקערה נפרדת מערבבים קמח, סודה לשתיה וקקאו
מוסיפים את היבשים לרטובים ומערבבים היטב

מחממים תנור ל-180 מעלות

בעזרת מכשיר פלאפל או 2 כפיות יוצרים עוגיות ומניחים בתבנית על נייר אפייה

מכניסים לתנור ל-10 דקות בדיוק

צפיות 1,425
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

שוקולד ביתי

מתכון ללבבות שוקולד טבעוניים

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד אלטרנטיבית (ללא קמח וללא תוספת סוכר)

עוגיות בוטנים טבעוניות לפסח

עוגיות בוטנים טבעוניות וטעימות לפסח

פאדג'יות

פאדג'יות

סופגניות טבעוניות ובריאות

סופגניות טבעוניות אפויות וקצת יותר בריאות

כדורי תמרים ואגוזים

כדורי תמרים, שקדים וקקאו טבעוניים

45 תגובות

  1. אילנית הגב דצמבר 13, 2017 בשעה 17:12

    היי אפשר להשתמש ברסק תפוחים במקום בננה ? אשמח לדעת כמות במידה וכן .
    תודה רבה

  2. נוגה הגב יולי 27, 2017 בשעה 11:11

    יצאו לי ממש רכות כמו לחמניות קטנות אמנם טעימות אבל לא יצאו קריספיות, ככה צריכות לצאת??

    • עינת שגיא הגב יולי 30, 2017 בשעה 08:30

      כן 🙂 הן יוצאות במרקם של עוגה

  3. הדר הגב נובמבר 12, 2016 בשעה 11:44

    אפשר להכין את העוגה בתבנית של אינגליש קיייק במקום עוגיות?

    • עינת שגיא הגב נובמבר 14, 2016 בשעה 07:22

      לא ניסיתי. לא בטוחה שיעבוד. שווה לנסות

  4. ורד הגב אוקטובר 24, 2015 בשעה 06:06

    עינת שלום רב,
    כל המשפחה מכורה:)
    הבן שלי בן השנה וחצי התחיל לדבר וכל היום עומד מול הארון ומבקש עוגיה עוגיה, כדאי לא להגיד כל היום לילד לא לא התחלתי לחפש רעיונות יצירתיים והגעתי אלייך.
    הכנתי את העוגיות האלה בלי הקקאו, וזה פשוט כל כך טעים, אני אוכלת כבר שבועיים אחד כזה ליד הקפה במקום וופלות/עוגיות שנהגתי לאכול:) וזה לא נמאס!!
    שאלה קטנה… הילד קצת התהלב יותר מידי
    האם זה נורמאלי להביא לו 3-4 כאלה ביום?
    היום בבוקר אכל אחד, אחר כך אכל סנדויץ ואז ביקש שוב עוד אחד!
    האם יש מניעה להביא לו יותר מידי?
    כל פעם שהוא אומר עוגיה אני מביאה לו במחשבה שזה בריא האם אני עושה נכון או שכן צריך להגביל אותו ?

    תודה רבה

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 24, 2015 בשעה 06:47

      תודה ורד 🙂 כיף לשמוע!
      עקרונית, העוגיות האלה קצת יותר בריאות מעוגיות רגילות,
      אבל עדיין יש בהן קמח וסילאן. הייתי מגבילה ל-2-3 ביום.
      כמובן בצורה שלא תפגע בו
      בהצלחה 🙂

  5. ליאורה ירושלמי הגב פברואר 7, 2015 בשעה 21:55

    הכנתי בטוסטר אובן, יצא לי מאוד טעים. רק אציין שהן טופחות מאוד באפייה וחשוב לשמור על מרווחים מכובדים. תודה על המתכון המצויין!!

    • עינת שגיא הגב פברואר 8, 2015 בשעה 14:05

      נפלא! תודה רבה 🙂

  6. אירית הגב ספטמבר 21, 2014 בשעה 08:34

    אני לא יודעת מה עשיתי לא נכון, אבל אפילו הקטנה שלי בת השנתיים שאוכלת ה-כ-ל, נתנה ביס אחד, עשתה פרצוף והחזירה לי… 🙁
    זה יצא דחוס עם טעם לוואי חזק ומעט חריף של בננה..
    כמה כפות זה רבע כוס טחינה/סילאן?
    לא רציתי לשפוך לכוס, ואז להיאבק לשפוך הכל לקערה, אז ראיתי שרבע כוס שווה ל-4 כפות, ושמתי ארבע כפות טחינה וארבע כפות סילאן. אולי פה הבעיה?
    הוספתי עוד כף-שתיים סילאן כי חשבתי שזה לא מספיק מתוק…

    בקיצור, המתכון לצערי הרב נחל אצלי כישלון חרוץ..
    אשמח לרעיונות לשיפור..

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 22, 2014 בשעה 20:27

      הי אירית
      מאוד מוזר
      כל מי שאכל אותם אצלי, אהב
      גם ילדים כמובן

      יכול להיות שזה פשוט עניין של העדפה
      בפעם הבאה, נסי אולי לשים פחות קקאו
      אולי הוא תרם למרירות
      אם את מעדיפה ללא טעם בננה, נסי להחליף אותה ברסק תפוחים

      מקווה שיצליח יותר בפעם הבאה

  7. ליזה הגב מרץ 13, 2014 בשעה 05:12

    הי ענת ,תודה על המתכון !יצאה טעים 🙂 אצלי יצאו יותר לחמניות ,איך הם יצאו אצלך ?תודה

    • עינת שגיא הגב מרץ 13, 2014 בשעה 13:24

      תודה ליזה 🙂 כיף לשמוע!
      הן אמורות לצאת מעט רכות, לא קשות כמו עוגיות "רגילות" 🙂

  8. ענת הגב יוני 16, 2013 בשעה 08:46

    הכנתי לנכדה שלי בת ה- 14 חודשים את העוגיות. אכלה אותן בהנאה רבה .הן מצויינות!!
    האם אפשר לשלב פרי אחר במקום בננה, כמו תפוח עץ?

    • עינת שגיא הגב יוני 16, 2013 בשעה 11:58

      איזה כיף ענת 🙂 תודה על השיתוף!
      לא ניסיתי להחליף את הבננה.
      מוזמנת לנסות ולשתף 🙂

      • ענת הגב יוני 17, 2013 בשעה 12:15

        ואגב קינוחים מרעננים לקיץ, רסק ת"ע- כ-10 ת"ע גרנד סמית או אלכסנדר בגודל בינוני קלופים וחתוכים לקוביות, 2 מקלות קינמון, 3/4 כוס מים רותחים לבשל על חום בינוני עד שהתפוחים מתרככים,להסיר מהאש להוציא את מקלות הקינמון, למעוך(הם כ"כ רכים שאפשר עם מזלג) להוסיף כ 2-3 כפות מיץ לימון (או לפי הטעם)לצנן ולהכניס למקרר.

  9. מרב הגב יוני 14, 2013 בשעה 15:28

    היי – אני ממירה בד"כ את הקמח במתכונים לשיבולת שועל שאני טוחנת בבית. מישהו ניסה? זה יכול לעבוד עם זה? ..
    תודה
    מרב

    • עינת שגיא הגב יוני 16, 2013 בשעה 11:58

      לדעתי לא צריכה להיות בעיה
      אשמח אם תנסי ותדווחי 🙂

  10. מיכל הגב מרץ 10, 2013 בשעה 13:40

    שאלה.
    האם זה משמעותי אבקת קקאו אורגנית
    או אבקת חרובים ?

    • עינת שגיא הגב מרץ 10, 2013 בשעה 13:45

      עניין של טעם כמובן 🙂
      נסי כך וכך ותראי מה יותר טעים לך 🙂

  11. שירן הגב פברואר 23, 2013 בשעה 08:31

    איזה מרקם אמור להיות לעוגיות?
    הכנתי אותן ויצא ממש רך בפנים כמו לחמניות קטנות ומתוקות..
    איך אפשר להשיג מרקם יותר פריך?

    • עינת שגיא הגב פברואר 23, 2013 בשעה 09:07

      הן אכן יוצאות רכות ואוויריות
      אם את רוצה עוגיות פריכות יותר נסי להפחית קצת קמח

      • שירן הגב פברואר 23, 2013 בשעה 09:50

        יש חשיבות לסוג הקמח? אני השתמשתי בקמח חיטה מלא..

        • עינת שגיא הגב פברואר 23, 2013 בשעה 10:39

          אני מניחה שכל קמח מתנהג טיפה אחרת

  12. ליאת הגב פברואר 15, 2013 בשעה 12:16

    קלות להכנה אבל לא מספיק מתקות לטעמי. בפעם הבאה אגדיל קצת את כמות הסילאן

  13. גלי הגב ינואר 27, 2013 בשעה 12:04

    אני עכשיו מכינה פעם שלישית , 🙂
    והבננה קצת השחימה לי אחרי שריסקתי אותה .. ולפני שערבבתי אותה עם התערובת ..
    והשאלה שלי היא , איך זה שהבננה לא מתקלקלת אחרי שמכינים את העוגיות ?..
    נניח אם אוכלית את העוגיות למחרת או אחרי יומיים ..
    כי אין בעוגיות חומר שימור או חומר שימור טבעי ופרי לאחר שקולף מועד להתקלקלות?
    תודה רבה , את מדהימה ,
    גלי

    • עינת שגיא הגב ינואר 27, 2013 בשעה 13:46

      הי גלי 🙂
      תודה רבה!

      הבננה לא מתקלקלת אחרי אפיה, כמו שכל פרי לא מתקלקל אחרי אפיה.
      כשהפרי אפוי או מבושל, הוא כבר פחות חשוף לחיידקים, ולכן לא מתקלקל.
      בעצם כמו כל מזון אחר שמבשלים/אופים ( אולי זו לא דוגמא טובה בבלוג טבעוני, אבל גם ביצים לא מתקלקלות אחרי אפייה 🙂 )

  14. גלי הגב ינואר 24, 2013 בשעה 21:34

    הכנתי פעמיים ויצא מדהים !!
    הבעיה היא , שב – 2 הפעמים הכל נגמר באותו יום ולא נשאר למחרת !!!
    תודה , עינת 🙂

    • עינת שגיא הגב ינואר 25, 2013 בשעה 09:20

      איזה כיף 🙂
      תודה על השיתוף גלי ! 🙂

  15. חגית שור הגב ינואר 9, 2013 בשעה 10:28

    יצא מעולה!!! החלפתי עם טחינה רגילה כי לא היתה לי טחינה אתיופית ובכל זאת יצא יאמי. תודה רבה!!!

  16. דפנה הגב ינואר 1, 2013 בשעה 08:14

    הי עינת, הבוקר ניסיתי עם קמח תמי ועשיתי זאת בתבנית מאפינס 12 יחידות יצא מדהיםםםםםםםםםםםםם. במקום סילאן שמתי מייפל.

    • עינת שגיא הגב ינואר 2, 2013 בשעה 16:11

      מצוין! תודה על העדכון 🙂

  17. שירה הגב דצמבר 26, 2012 בשעה 19:33

    מה זה טחינה אתיופית? אפשר להשתמש בטחינה רגילה משומשום מלא?
    העוגיות יוצאות מתוקות?
    תודה!

    • עינת שגיא הגב דצמבר 26, 2012 בשעה 20:39

      כן, אפשר להשתמש בטחינה מלאה רגילה
      העוגיות אכן יוצאות מתוקות

  18. דפנה הגב דצמבר 23, 2012 בשעה 13:16

    ניסיתי עם קמח אורז מלא ולא יצא טעים. ניסיתי עם קמח שקדים ויצא מעדןןןןןןןןןןןןןן.

    • עינת שגיא הגב דצמבר 23, 2012 בשעה 17:43

      מעולה!!
      תודה 🙂

  19. שרה הגב דצמבר 20, 2012 בשעה 09:35

    אפשר להשתמש באבקת חרובים במקום בקקאו?

    • עינת שגיא הגב דצמבר 20, 2012 בשעה 10:32

      כן. בהחלט

  20. אורחת קבועה הגב דצמבר 1, 2012 בשעה 08:43

    טיפה שינתי את המתכון.
    במקום הקמח השתמשתי בקמח אורז מלא (ללא גלוטן).
    כדי שהתערובת תידבק טוב על בטוח, השריתי כף זרעי פשתן טחון עם 3 כפות מים למשך 20 דקות (תחליף "ביצה" נפוץ אצלי במטבח), ולאחר מכן הוספתי זאת לתערובת הרטובים.
    טרם טעמתי, בעלי אמר מעולה מעולה…, תוך כדי הכנסת עוד עוגיה לפה.
    כיף לקום ככה בשבת בבוקר…
    גם מתוק וגם מעולה.
    מומלץ!

  21. מיה הגב נובמבר 30, 2012 בשעה 08:31

    אפשר גם עם קמח מלא?

    • עינת שגיא הגב דצמבר 1, 2012 בשעה 07:48

      אם השאלה היא אם אפשר עם קמח חיטה מלא
      אז התשובה היא כן

  22. ליאת הגב נובמבר 25, 2012 בשעה 06:43

    שלום עינת,

    תודה על המתכונים הנפלאים שלך ועל המידע שאת שולחת.
    את עוזרת לי מאוד.
    לגבי המתכון-האם ניתן להשתמש בקמח חומוס במקום?

    תודה, ליאת

    • עינת שגיא הגב נובמבר 25, 2012 בשעה 07:24

      תודה ליאת
      לא ניסיתי לאפות עם קמח חומוס
      את מוזמנת לנסות ולדווח 🙂

  23. מירב הגב נובמבר 25, 2012 בשעה 06:10

    ממש אבל ממש טעים . קשה לי להפסיק לאכול מהן 🙂
    השתמשתי בקמח גריסים במקום כוסמין. ובמייפל טבעי במקום סילאן (זה מה שהיה בבית)
    עינת, תודה.

    • עינת שגיא הגב נובמבר 25, 2012 בשעה 07:23

      יההי 🙂
      תודה על השיתוף!

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (58)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (26)
  • ארוחות בוקר (6)
  • חומוס (32)
  • טופו (37)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (87)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (167)
  • ללא טופו (85)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (98)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (41)
  • שעועית (13)
  • תוספות (6)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס