מרק כרובית טבעוני
4 תגובות
השארת תגובה
כרישה קצוצה או פרוסה לחצאי פרוסות
כרובית קטנה מפורקת לפרחים
שומר קצוץ גס
5-6 עגבניות שרי או עגבניה אחת
שורש פטרוזיליה מקולף וחתוך לקוביות
ראש סלרי מקולף וחתוך לקוביות
3-4 עלי דפנה
2-3 שיני שום קלופות
כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מעבירים את כל הירקות לסיר ומכסים במים
מביאים לרתיחה (עם מכסה)
מנמיכים, מוסיפים מלח פלפל
מבשלים כשעה
טוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
הי רונית. יכול להיות שבשורש סלרי היו חלקים סיביים במיוחד שלא התרככו בבישול… אי אפשר לצפות את זה מראש :-/
עינת היי,
קודם כל, המרק טעים מאד!!! מה שקילקל לי זה שאחרי שטחנתי אותו קיבלתי חתיכות קטנות ורבות, ככל הנראה של שורש סלרי, אשר פוגם במרקם הקטיפתי שלו. מה לא עשיתי בסדר?
בתודה מראש!
הי רונית. אני מפרידה את הפרחים ושוטפת בזרם מים חזק במיוחד.
היי,
האם את מנקה את הכרובית לפני הבישול ואם כן, איך? בתודה מראש!