• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

קציצות טבעוניות מעדשים כתומות וקינואה

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
קציצות עדשים כתומות וקינואה
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין

2 בצלים קצוצים
גזר מקולף וקצוץ
פלפל צהוב קצוץ
שן שום קצוצה
כוס ורבע קינואה מבושלת
כוס ורבע עדשים כתומות מבושלות
2 כפות קמח חומוס
3 כפות טחינה גולמית מלאה
מלח
פלפל שחור
קצת פפריקה חריפה

טוחנים במעבד בצלים, גזר, פלפל, שום, קינואה ועדשים
מעבירים לקערה וממשיכים לטחון עם בלנדר מוט
מוסיפים תבלינים, קמח חומוס וטחינה ומערבבים

מחממים תנור ל-180 מעלות

יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור ל-30 דקות או עד שהקציצות משחימות

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 

20 תגובות

  1. מאיה הגב ספטמבר 19, 2016 בשעה 21:24

    הקציצות לא משחימות לי. הן נשארות מוצקות ויפות אך עם אותו צבע כמו של העיסה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 20th, 2016 at 06:18

    הי מאיה, יכול להיות שבתנור שלך את צריכה להעלות טיפה את הטמפ'.
    או אולי לבדוק האם התבנית רחוקה מדי מגוף החימום.

    [Reply]

  2. מון הגב יוני 17, 2016 בשעה 16:52

    האם ניתן להחליף את העדשים הכתומות בירוקות או חומות?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 18th, 2016 at 08:29

    אפשר, אבל זה ישפיע על התוצאה. יש להן טעם אחר ומרקם אחר מכתומות.

    [Reply]

  3. מיה הגב נובמבר 10, 2015 בשעה 18:35

    למה צריך ירקות קצוצים אם טוחנים אותם?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 11th, 2015 at 06:58

    כדי שיהיה ניתן לטחון אותם עם בלנדר מוט
    אם את משתמשת במעבד מזון, אין צורך לקצוץ אותם

    [Reply]

  4. נעמה הגב ינואר 13, 2015 בשעה 08:23

    אם אין לי פלפל? אפשר לוותר עליו, או לשים במקומו קישוא?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 13th, 2015 at 12:49

    כן. או גזר

    [Reply]

  5. שוהם הגב אוקטובר 23, 2014 בשעה 09:26

    לא צריך לשמן את התבנית? או את נייר האפייה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 23rd, 2014 at 09:34

    אם משתמשים בנייר אפייה אין צורך לשמן

    [Reply]

  6. אושרת הגב ספטמבר 23, 2013 בשעה 05:50

    טיפ לקציצות מתפרקות:
    את העדשים רצוי להשרות לפני ולא לבשל כלל, או לבשל בישול קצר מאוד (4-5 דקות).
    הבישול המלא אמנם מרכך מאוד את העדשים, אבל הורס את העמילן שבעדשים, שהוא הרכיב ש'מדביק' את הקציצות.

    תודה על המתכונים הנפלאים!

    [Reply]

  7. מתנסה.. הגב יולי 4, 2013 בשעה 11:47

    תודה רבה על המתכון ועל שלל מתכונים אחרים (שאני לא יודעת איזה להכין קודם..)
    פשוט טעים!!!
    הכנתי רוטב עגבניות ליד והלך ממש טוב ביחד..:)
    לא היה לי פלפל צהוב אז השתמשתי באדום והלך טוב..
    העיסה יצאה לי קצת רטובה (אבל זה כנראה בגלל שבישלתי את הקינואה ביותר מדיי מים) אבל אחרי האפייה זה הסתדר (הקציצות קצת התפרקו אבל עדיין היו סופר טעימות!).

    תודה!

    [Reply]

  8. נעמי הגב מאי 26, 2013 בשעה 06:39

    אם אין לי קמח חומוס ? 🙁

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 26th, 2013 at 13:12

    כל קמח אחר יעשה את העבודה

    [Reply]

  9. ענבל הגב אפריל 17, 2013 בשעה 16:41

    הכנתי אותן בתנור, גם אני לא הבנתי שכוס ורבע עדשים זה אחרי הבישול
    חבל להתקמצן בהסברים
    חוץ מזה הן מתפרקות בטירוף שום דבר ל מחזיק אותן בתור קציצה

    [Reply]

    ענבל Reply:
    אפריל 17th, 2013 at 17:00

    אוקיי חוזרת בי בסוף הן החזיקו איכשהו

    [Reply]

  10. יואב הגב מרץ 1, 2013 בשעה 15:24

    מרגריטה- תודה על ההארה (לגבי כמות מבושלת ). אני גם תמיד חושב שזה הכמות הגולמית ואולי זו הסיבה שזה לא יצא לי משהו (כך אני מקווה). יוצא לדרך , אעדכן.

    [Reply]

  11. ליאת הגב מרץ 1, 2013 בשעה 09:01

    ממש טעימות. הכנתי מחצי כוס עדשים וקינואה לא מבושלות

    [Reply]

  12. מרגריטה הגב פברואר 14, 2013 בשעה 19:02

    אחרי שיצאה כמות ענקית הבנתי שכוס ורבע זה כמות מבושלת.מי יודע כמה לקחת לא מבושלת?
    ומה אני עושה עם הדבר שיצא שלא לענין:-(

    [Reply]

  13. גלי הגב פברואר 14, 2013 בשעה 18:54

    ממש, אבל ממש, אבל ממש טעימות …
    ועם זאת, חלקן קצת מתפוררות כשניסיתי להוציא אותם מהמגש …
    אבל הטעם שלהם שווה את זה 🙂
    תודה

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
בדרכ אני לא אוכלת תפוחי אדמה, אבל השבוע התחשק לי.. 
הכי פשוט - תפוחי אדמה עם בצל ותבלינים בתנור
וגם פרוסות טופו בשמן זית ותבלינים
וירקות לאיזון וריענון 😁
מתכונים דומים יש באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כשאין אוכל מוכן בבית מאלתרי כשאין אוכל מוכן בבית
מאלתרים ממה שיש 🤷🏻‍♀️😋
לא שאני מתלוננת 😁

מתכונים לטופו ולשעועית נמצאים באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מה עושים כשקר ורעבים אבל אין חשק/זמן/פרודוקטים לבשל?
🥶🍜
מכינים מרק סמיך ומהביל מ-2 רכיבים שתמיד יש לי בבית....
מרק עדשים כתומות פשוט-פשוט מ-2 רכיבים

המתכון באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כבר שבוע אני בדודא על הסלט ה כבר שבוע אני בדודא על הסלט הזה 🤩
שרי, אבוקדו ותירס, בשמנזית, מיצלימון, חומצתפוחים, מלחפלפל
פתיחה מעולה ליום מעולה 💪🏾

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
צלחת ויטמין C 🍓🥝🤩

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (38)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (159)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

היי, לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך 4 צעדים ראשונים למתחילים

להורדה מיידית
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס