קציצות אורז וכרובית Share this on WhatsApp בערך חצי כרובית קלויה בתנוראת הכרובית הכנתי מראשבישלתי אותה במים, פירקתי לפרחים, ואפיתי בתנור עם מלח ופלפלבקציצות השתמשתי בחצי מהכרוביתכוס אורז מבושלבצל בינונימלח פלפל כמון כורכום טוחנים הכל במעבד או בלנדר מוטמחממים תנור ל-200 מעלותיוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייהמכניסים לתנור ל- 20-30 דקות , או עד שהקציצות משחימות מעט שיתוףShare this on WhatsApp יש לך שאלה על המתכון? הצליח לך ובא לך לפרגן? מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק מתכונים בריאים קלים וטעימיםקבוצה ציבורית · 18,525 חבריםהצטרפו לקבוצהבואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר 4 תגובות יעל הגב פברואר 15, 2017 בשעה 13:20 עינת שלום, אני רואה שאת רוב הקציצות את טוחנת. אני מעדיפה פחות את המרקם הטחון, האם ניתן להשאיר את המרכיבים שלמים? אורז? עדשים? הכל נראה מעולה. יעל [Reply]עינת שגיא Reply:פברואר 16th, 2017 at 13:56 יש מתכונים שבלי לטחון הקציצות הן לא ידבקו [Reply] שרה הגב אפריל 2, 2013 בשעה 16:36 טוחנים גם את האורז המבושל? [Reply]עינת שגיא Reply:אפריל 2nd, 2013 at 16:54 כן. את הכל [Reply] השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה Click to cancel reply
עינת שלום, אני רואה שאת רוב הקציצות את טוחנת. אני מעדיפה פחות את המרקם הטחון, האם ניתן להשאיר את המרכיבים שלמים? אורז? עדשים? הכל נראה מעולה. יעל [Reply]עינת שגיא Reply:פברואר 16th, 2017 at 13:56 יש מתכונים שבלי לטחון הקציצות הן לא ידבקו [Reply]
עינת שלום,
אני רואה שאת רוב הקציצות את טוחנת. אני מעדיפה פחות את המרקם הטחון, האם ניתן להשאיר את המרכיבים שלמים? אורז? עדשים?
הכל נראה מעולה.
יעל
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 16th, 2017 at 13:56
יש מתכונים שבלי לטחון הקציצות הן לא ידבקו
[Reply]
טוחנים גם את האורז המבושל?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אפריל 2nd, 2013 at 16:54
כן. את הכל
[Reply]