קציצות אורז וכרובית
4 תגובות
השארת תגובה
בערך חצי כרובית קלויה בתנור
את הכרובית הכנתי מראש
בישלתי אותה במים, פירקתי לפרחים, ואפיתי בתנור עם מלח ופלפל
בקציצות השתמשתי בחצי מהכרובית
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
כוס אורז מבושל
בצל בינוני
מלח פלפל כמון כורכום
טוחנים הכל במעבד או בלנדר מוט
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור ל- 20-30 דקות , או עד שהקציצות משחימות מעט
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
עינת שלום,
אני רואה שאת רוב הקציצות את טוחנת. אני מעדיפה פחות את המרקם הטחון, האם ניתן להשאיר את המרכיבים שלמים? אורז? עדשים?
הכל נראה מעולה.
יעל
יש מתכונים שבלי לטחון הקציצות הן לא ידבקו
טוחנים גם את האורז המבושל?
כן. את הכל