עינת שלום,
הכנתי לראשונה מתכון שלך את קציצות הבטטות האלו. בני הבית אהבו וגם אני. לטעמי יצאו קצת יבשות.
שאלה:
א. לא רשמת שמן במתכון, (אני הוספתי כף שמן זית). ועד כמה שאני יודעת, ירקות כתומים שמכילים ויטמים A זקוקים לשומן ע"מ להיספג וגם מהטעם הזה התפלאתי שלא הוספת שמן.
יצא טעים מאוד,
חריף מאוד (בפעם הבאה עוד פחות פפריקה אם בכלל),
אחרי שטחנתי במעבד מזון העיסה יצאה לי נוזלית מידי, הוספתי פירורי לחם להסמכה…
באשר להקפאה, עד כמה שאני יודעת בטטות לא עוברות טוב הקפאה, באופן כללי.
תודה שגית 🙂
אולי יצאו לך קצת יבשות ולכן התפרקו אחרי הקפאה ?
אם את מתכוונת להקפיא אותן בפעם הבאה, נסי להכין אותן טיפה יותר "רטובות"
כלומר, אולי להוסיף עוד בצל, או להשתמשת בבצלים גדולים יותר
בהצלחה
האפיה בתנור מיבשת מאד את הקציצות. שהרי אין נוזלים בתערובת.
לבת שלי טיגנתי קלות את הקציצות והן יצאו טעימות. אבל רק כשהן חמות.
אייך ניתן לשמור על לחות של הקציצות?
עינת שלום,
הכנתי לראשונה מתכון שלך את קציצות הבטטות האלו. בני הבית אהבו וגם אני. לטעמי יצאו קצת יבשות.
שאלה:
א. לא רשמת שמן במתכון, (אני הוספתי כף שמן זית). ועד כמה שאני יודעת, ירקות כתומים שמכילים ויטמים A זקוקים לשומן ע"מ להיספג וגם מהטעם הזה התפלאתי שלא הוספת שמן.
ב. מה יכולה להיות הסיבה שהקציצות יצאו יבשות?
תודה רבה, שרה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 11th, 2013 at 13:42
הי שרה
לא ברור לי למה הקציצות יצאו יבשות
זה כנראה תלוי בגודל הירקות שהשתמשת בהם
[Reply]
יצא טעים מאוד,
חריף מאוד (בפעם הבאה עוד פחות פפריקה אם בכלל),
אחרי שטחנתי במעבד מזון העיסה יצאה לי נוזלית מידי, הוספתי פירורי לחם להסמכה…
באשר להקפאה, עד כמה שאני יודעת בטטות לא עוברות טוב הקפאה, באופן כללי.
[Reply]
הקציצות טעימות ביותר. חימום אחריי הקפאה טיפה פירק לי אותם.
תודה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 21st, 2013 at 08:30
תודה שגית 🙂
אולי יצאו לך קצת יבשות ולכן התפרקו אחרי הקפאה ?
אם את מתכוונת להקפיא אותן בפעם הבאה, נסי להכין אותן טיפה יותר "רטובות"
כלומר, אולי להוסיף עוד בצל, או להשתמשת בבצלים גדולים יותר
בהצלחה
[Reply]
היי אז מה במקום קוואקר?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 29th, 2013 at 15:06
עוד קמח חומוס…
[Reply]
האפיה בתנור מיבשת מאד את הקציצות. שהרי אין נוזלים בתערובת.
לבת שלי טיגנתי קלות את הקציצות והן יצאו טעימות. אבל רק כשהן חמות.
אייך ניתן לשמור על לחות של הקציצות?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 25th, 2013 at 19:54
לפעמים עוזר למרוח מעט שמן זית מלמעלה לפני שמכניסים לתנור
[Reply]
קו ועקר זה גלוטן, לא כך?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 18th, 2013 at 15:35
אוי! צודקת!
שכחתי שהוספתי אותו…
תיקנתי. תודה!
[Reply]
אורח Reply:
יוני 4th, 2013 at 10:37
עדיין מופיע "ללא גלוטן" בתגיות ובתיאור התמונה…
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 4th, 2013 at 11:06
תודה!
ועכשיו ?