מרק דלעת
4 תגובות
השארת תגובה
כרישה קצוצה
כף שמן זית
בערך קילו דלעת (אפשר יותר, אפשר פחות, כמה שיש לכם)
מלח פלפל
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מטגנים את הכרישה בשמן עד הזהבה
בינתיים קוצצים את הדלעת לקוביות
כשהכרישה מוכנה מוסיפים את הדלעת ומערבבים
מוסיפים מים לכיסוי חצי מכמות הדלעת (לא לכסות את כל הדלעת, כדי לקבל מרק סמיך)
מביאים לרתיחה
ברתיחה מוסיפים מלח ופלפל
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה
מועכים את תכולת הסיר עם מועך תפוחי אדמה
ואם רוצים מרק חלק, טוחנים הכל עם בלנדר מוט
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
עינת שלום,
באיזה גודל סיר השתמשת?
וכמה מנות יוצאות?
תודה
🙂
לא זוכרת 🙂 זה היה מזמן
אבל אפשר חופשי לשחק עם הכמויות במתכון הזה
הוא לא חייב להיות מדויק
בוקר טוב, ענת, מה שלומך?
האם מתאים להחליף את הדלעת בבטטות? אין לי דלעת בבית לעומת זאת יש לי כמה עודפי בטטות. מה כדאי להוסיף / לתבל כדי שיתאים למרק בטטות טעים ביום חורף כמו היום.?
תודה מראש
עדנה
הי עדנה
בהחלט אפשר להחליף את הדלעת בבטטות
אין צורך להחליף תיבול