מרק ירקות ושורשים
4 תגובות
השארת תגובה
שומר
כרישה
דלעת
עגבניה
שורש פטרוזיליה
שורש סלרי
שעועית ירוקה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
קוצצים את כל הירקות והשורשים
מטגנים את הכרישה ואת השומר במעט שמן זית עד לריכוך (אש בינוני/גבוהה, סיר מכוסה)
מוסיפים את שאר הירקות ואת השורשים, מוסיפים מים בגובה 1סמ מעל הירקות, מערבבים, מביאים לרתיחה
ברתיחה מוסיפים תבלינים, מערבבים שוב, ומבשלים כחצי שעה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
הי רונית. תתחילי מכפית וחצי מלח, 1/4 כפית פפריקה/אבקת צ'ילי ו-1/4 כפית כורכום. ובהמשך תתקני לפי הטעם שלך 🙂
עינת היי, אפשר לקבל פחות או יותר כמויות של התבלינים? בתודה מראש!
המרק מופלא וטעים מאוד. היזהרו בכמויות הצ'ילי
תודה 🙂