מרק שורשים וברוקולי
2 תגובות
השארת תגובה
2 קולורבי
4-5 דייקון
עגבניה
ברוקולי
כרישה
כף שמן
מלח, פלפל, כורכום
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
קוצצים את הכרישה ומטגנים בכף שמן עד ריכוך והזהבה קלה
בינתיים קוצצים את שאר הירקות והשורשים
כשהכרישה מוכנה, מוסיפים את הירקות והשורשים, מכסים במים (רק עד כיסוי הירקות) ומרתיחים
ברתיחה מוסיפים תבלינים, מערבבים ומבשלים כשעה על אש נמוכה עם חצי מכסה
אפשר לטחון את המרק עם בלנדר מוט, כמו בתמונה
או להשאיר את הירקות חתוכים לקוביות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי ענת,
נראה טוב.
יש הכל בבית פרט לדייקון – יש לך רעיון לתחליף?
תודה!
אפשר להחליף בכל שורש או ירק אחר
ואם אין, להוסיף עוד קצת מהאחרים במתכון