לביבות פירה טבעוניות ללא גלוטן
4 תגובות
השארת תגובה
מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מעט מלח עד ריכוך (כרבע שעה. לבדוק עם מזלג מדי פעם). מסננים.
מועכים עם מועך תפוחי אדמה, מוסיפים חומוס, תבלינים ושמן וטוחנים הכל עם בלנדר מוט.
אמורה להתקבל תערובת שממש מזכירה בצק דביק.
היא לא ככ נוחה לעבודה, אבל אפשר להתגבר על זה אם נותנים לתערובת להתקרר קצת ואם שוטפים את הידיים אחרי כל 2-3 לביבות
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפיה
אופים 20 דקות, הופכים את הלביבות ואופים 10 דקות נוספות
ואם לא בא לכם להכין לביבות, אפשר לאכול כפירה.
זה הפירה הכי טעים שאכלתי !
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
הי עינת. האם אפשר לדעתך להחליף את גרגירי החומוס בקמח חומוס? תודה
הי ענבל. לא ניסיתי, אבל נראה לי בהחלט אפשרי
היי,
תודה על המכונים המעולים!
2 שאלות- נראה לך שאפשר להחליף את תפ"א בקישואים\ דלורית?
שנית, כשאת אומרת חומוס מבושל- את מתכוונת להשרייה של לילה ובישול?
אשמח להסבר,
תודה!
הי עינת
תפוחי האדמה עשירים בעמילן שבעצם מהווה את הדבק ללביבות
לדעתי לא יעבוד עם ירק שהוא מימי יותר כמו קישואים או דלורית
אבל את בהחלט מוזמנת לנסות לדווח
לגבי החומוס – כדאי להשתמש בחומוס שהשרית למשך 48 ובישלת במשך שעתיים
אבל כדי לקצר תהליכים אפשר גם להשתמש בחומוס קפוא קנוי
בהצלחה