ממרח חומוס בלי טחינה
3 תגובות
השארת תגובה
מעבירים הכל לבלנדר וטוחנים עד לקבל המרקם הרצוי
יתכן שתצטרכו לעזור לבלנדר ולערבב מדי פעם
אם התערובת סמיכה מדי, אפשר להוסיף עוד ממי הבישול או שמן
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
למשך כמה זמן מבשלים את גרגירי החומוס?
מינימום שעתיים-שלוש
טוב, האמת שבלית ברירה, בתור אלרגי לטחינה, הבנתי שאפשר בלי.
אני משתמש בעיקר בהרבה שמן זית ושכחת להזכיר כמון שום ותבלינים אחרים לפי הטעם. אבל באמת, העיקר זה הרבה שמן זית