• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

קציצות עדשים בבצל ועגבניות שרי

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
קציצות עדשים בבצל ועגבניות שרי
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין

כוס עדשים חומות לפני השריה – להשרות למשך 24 שעות
חצי בצל סגול קצוץ
גזר קצוץ
שן שום קצוצה
2 כפות שומשום מלא
2 כפות שמן זית
כפית וחצי מלח, פלפל שחור גרוס

הרוטב –
2 בצלים קצוצים
כ-15 עגבניות שרי חצויות לרבעים
כף שמן זית
1/2 כפית מלח
פלפל שחור גרוס

מכינים קציצות
מעבירים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים
טוחנים הכל עם בלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה
מחממים תנור ל-200 מעלות
מכינים קציצות שמנות ועגלגלות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים בתנור 20 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות

מכינים רוטב
מחממים את השמן במחבת נון סטיק
מוסיפים בצל ומערבבים, מכסים ומטגנים עד הזהבה, מערבבים מדי פעם, ואם יש צורך מוסיפים כף מים
כשהבצל מזהיב מוסיפים תבלינים ועגבניות שרי ומערבבים
ממשיכים לבשל כמה דקות נוספות ללא מכסה, אם צריך, מוסיפים כף מים מדי פעם

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 

21 תגובות

  1. טל הגב אוקטובר 28, 2017 בשעה 17:40

    הכנתי על המחבת, קציצות מצויינות!! תודה לך 🙂

    [Reply]

  2. אילנית הגב יוני 6, 2016 בשעה 08:37

    היי עינת 🙂

    אני מאוד רוצה להכין את הקציצות , יש לי עדשים ירוקות .
    יש אפשרות להכין איתם ? אם כן כמה זמן נידרש להשרות אותם ?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 8th, 2016 at 06:32

    הי אילנית
    כן, אפשר עם עדשים ירוקות. השריה של 12-24 שעות.

    [Reply]

  3. קרן הגב אוקטובר 4, 2015 בשעה 09:11

    האם ניתן לבשל את העדשים לפני במקום להשרות?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 4th, 2015 at 10:22

    עקרונית כן, אבל תצטרכי להוסיף חומר מדביק לקציצות
    כמו קמח חומוס או קמח עדשים

    [Reply]

  4. שיר הגב ספטמבר 21, 2015 בשעה 16:13

    הי עינת
    כמה קציצות יוצאות על פי הכמות של המתכון ?
    תודה
    שיר

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 21st, 2015 at 19:47

    הי שיר. בין 9 ל-12. תלוי בגודל שלהן.

    [Reply]

  5. שרון הגב דצמבר 18, 2014 בשעה 06:24

    היי עינת
    עשיתי את המתכון ללא סומסום עם כף טחינה. הקציצות לא נדבקות טוב, הם טיפה התפרקו לי בתנור. למה זה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 18th, 2014 at 13:59

    מאוד מוזר. הן אמורות להיות יציבות מאוד
    השתמשת בעדשים מושרות או מבושלות ?

    [Reply]

  6. ליאת הגב אוקטובר 20, 2014 בשעה 17:57

    היי, אפשר להשתמש גם בעדשים ירוקות/שחורות או שחייב חום?!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 20th, 2014 at 17:59

    אפשר 🙂

    [Reply]

  7. מור הגב אוקטובר 2, 2014 בשעה 19:31

    עינת,
    אפשר להקפיא את הקציציות ללא הרוטב?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 3rd, 2014 at 07:20

    כן. בהחלט

    [Reply]

  8. מירי הגב יולי 23, 2014 בשעה 08:05

    עינת היקרה
    טעים מאד ולא מסובך תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 23rd, 2014 at 12:38

    איזה יופי 🙂 תודה מירי!

    [Reply]

  9. הדס הגב יולי 6, 2014 בשעה 11:19

    עשיתי מזה פלאפל יצא מעולה
    תודה רבה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 7th, 2014 at 14:49

    מעולה! תודה הדס 🙂

    [Reply]

  10. סנדרה הגב יולי 5, 2014 בשעה 14:47

    עינת לא צריך לבשל את העדשים ואת הגזר ? אפשר לאכול אחרי התנור בלי הרוטב?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 5th, 2014 at 18:18

    הי סנדרה. לא צריך לבשל את העדשים ואת הגזר
    ואפשר בהחלט לאכול גם בלי הרוטב

    [Reply]

  11. אלינוי הגב יולי 5, 2014 בשעה 14:26

    הי עינת,
    הכנתי את הקציצות, התערובת מאוד טעימה וכמובן גם הקציצות,
    אבל הן נדבקו לי לנייר האפיה ונשארו רכות ולא כל כך במרקם ובמראה של קציצה.
    מה אני יכולה לעשות בפעם הבאה?
    עקבתי אחרי ההוראות ונראה לי שעשיתי ככתוב,
    תודה רבה, שבוע טוב,
    אלינוי

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 5th, 2014 at 18:17

    הי אלינוי. אם עשית בדיוק כמו שכתוב לא צריכה להיות בעיה
    אם הן נדבקו לנייר האפייה כנראה שהתערובת היתה רטובה מדי
    צריך לבדוק לפני שמכניסים לתנור
    ואם התערובת רטובה מדי, להוסיף משהו שיספוג, כמו למשל דגן מבושל או פירורי לחם או קוואקר

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
בדרכ אני לא אוכלת תפוחי אדמה, אבל השבוע התחשק לי.. 
הכי פשוט - תפוחי אדמה עם בצל ותבלינים בתנור
וגם פרוסות טופו בשמן זית ותבלינים
וירקות לאיזון וריענון 😁
מתכונים דומים יש באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כשאין אוכל מוכן בבית מאלתרי כשאין אוכל מוכן בבית
מאלתרים ממה שיש 🤷🏻‍♀️😋
לא שאני מתלוננת 😁

מתכונים לטופו ולשעועית נמצאים באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מה עושים כשקר ורעבים אבל אין חשק/זמן/פרודוקטים לבשל?
🥶🍜
מכינים מרק סמיך ומהביל מ-2 רכיבים שתמיד יש לי בבית....
מרק עדשים כתומות פשוט-פשוט מ-2 רכיבים

המתכון באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כבר שבוע אני בדודא על הסלט ה כבר שבוע אני בדודא על הסלט הזה 🤩
שרי, אבוקדו ותירס, בשמנזית, מיצלימון, חומצתפוחים, מלחפלפל
פתיחה מעולה ליום מעולה 💪🏾

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
צלחת ויטמין C 🍓🥝🤩

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (38)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (159)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

היי, לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך 4 צעדים ראשונים למתחילים

להורדה מיידית
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס