קציצות עדשים תירס ואורז
8 תגובות
השארת תגובה
(כ-20 קציצות שמנמנות)
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
כוס ורבע עדשים יבשות (להשרות למשך 24 שעות)
תירס מקלח תירס טרי שלם
כוס אורז בסמטי מלא מבושל
בצל קצוץ
עוד בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
כף שמן
כפית וחצי מלח
פלפל שחור גרוס
מטגנים בצל אחד בכף שמן עד הזהבה
(את הבצל השני לא מטגנים)
מערבבים את כל החומרים בקערה
טוחנים היטב עם בלנדר מוט, עד לקבלת תערובת חלקה ככל האפשר
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפיה
אופים 20 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
יש לי עדשים מבושלות, יתאימו במתכון?
פחות.
אלא אם כן מוסיפים חומרים מדביקים בנוסף
היי עינת,
האם אפשר להחליף את האורז בקינואה?
תודה 🙂
כן, אפשר 🙂
שלום!
כשאת כותבת תירס מקלח טרי, את מתכוונת תירס לא מבושל?
מחכה לתשובה,
סמדר
אכן כן 🙂
טעימות מאוד!
תודה 🙂