מטגנים בצל אחד בכף שמן עד הזהבה
(את הבצל השני לא מטגנים)
מערבבים את כל החומרים בקערה
טוחנים היטב עם בלנדר מוט, עד לקבלת תערובת חלקה ככל האפשר
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפיה
אופים 20 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות
יש לי עדשים מבושלות, יתאימו במתכון?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוגוסט 14th, 2016 at 17:30
פחות.
אלא אם כן מוסיפים חומרים מדביקים בנוסף
[Reply]
היי עינת,
האם אפשר להחליף את האורז בקינואה?
תודה 🙂
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 6th, 2015 at 19:23
כן, אפשר 🙂
[Reply]
שלום!
כשאת כותבת תירס מקלח טרי, את מתכוונת תירס לא מבושל?
מחכה לתשובה,
סמדר
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 15th, 2014 at 22:57
אכן כן 🙂
[Reply]
טעימות מאוד!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוגוסט 25th, 2014 at 11:38
תודה 🙂
[Reply]