לא מזמן סיימנו ארוחת צהריים ויצא פשוט מעולה! יאאאם.
שילבתי אגוזי מלך, גרעיני חמניה וגרעיני דלעת – כי זה מה שהיה לי בבית 🙂
יצא כל כך טעים. בביסים הראשונים כמעט ומזכיר קציצות בשר, אחרי שמעט התקרר התחיל להיות דומה לפלאפל.
תודה רבה על כל המתכונים הפשוטים להכנה והכה טעימים ומוצלחים! כיצד אפשר לטחון לאבקה את האגוזים- יש לי כמות מספקת אך ברשותי מעבד מזון יחסית גדול שכנראה לא יטחן ממש דק. או לוותר ולקנות טחון? תודה!
הי, האם אפשר להכין את אותו המתכון עם שעועית אחרת כמו לוביה/אזוקי ?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 22nd, 2019 at 06:40
הי. כן, בהחלט אפשרי. מניחה שישפיע על הטעם, אבל עדיין יהיה טעים 🙂
[Reply]
היי,
לא מזמן סיימנו ארוחת צהריים ויצא פשוט מעולה! יאאאם.
שילבתי אגוזי מלך, גרעיני חמניה וגרעיני דלעת – כי זה מה שהיה לי בבית 🙂
יצא כל כך טעים. בביסים הראשונים כמעט ומזכיר קציצות בשר, אחרי שמעט התקרר התחיל להיות דומה לפלאפל.
תודה.
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 7th, 2016 at 13:49
איזה כיף 🙂 תודה !!
[Reply]
ואוו יצא מדהים! תודה!
הוספתי חופן זרעי פשתן והשתמשתי באגוזי מלך פאקן וקשיו
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוגוסט 15th, 2016 at 10:51
איזה כיף 🙂 תודה !
[Reply]
אהלן אולי ניתן להרתיח את המאש 15-20 דקות ואז לסנן..?
[Reply]
היי! זה כוס וחצי לפני או אחרי ההנבטה? כי השריה והנבטה משנים את הנפח של הקטניות.
תודה,
עפרה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 6th, 2015 at 05:52
הי עפרה. כמו שכתוב "מאש מונבט" כלומר, אחרי הנבטה
בהצלחה 🙂
[Reply]
האם ניתן להשתמש במאש לא מונבט? ואם כן, האם להשרות קודם במים?
תודה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 25th, 2015 at 13:42
הי ענבר. כן, אפשר. אבל חייבים להשרות לפני.
לפחות ל-24 שעות.
בהצלחה
[Reply]
תודה רבה על כל המתכונים הפשוטים להכנה והכה טעימים ומוצלחים! כיצד אפשר לטחון לאבקה את האגוזים- יש לי כמות מספקת אך ברשותי מעבד מזון יחסית גדול שכנראה לא יטחן ממש דק. או לוותר ולקנות טחון? תודה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 27th, 2014 at 21:11
תודה מירי !
לי יש קוצץ קטן שאיתו אני טוחנת אגוזים ושקדים
כזה
http://www.groupon.co.il/deals/jerusalem-iw/iskatova-c1301200071/20342289
בכל מקרה, אם אין לך, לפני שאת קונה הייתי מנסה קודם לטחון
במעבד המזון ולהשתמש במה שיוצא
אולי זה מספיק
[Reply]