[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט
חצי כוס אורז פרא שטוף – אפשר גם להשרות שעתיים
כוס גרגירי חומוס קפואים
כפית רסק עגבניות ללא סוכר (יש של הרדוף)
2 כפות סויה
כף מייפל אמיתי או סילאן
בצל גדול קצוץ גס
כף שמן זית
לאדות את הבצל בשמן עד הזהבה
להוסיף לבצל את האורז וגרגירי החומוס ולערבב
לערבב בקערית רסק+סויה+מייפל/סילאן+ 1/2 כוס מים
ולהוסיף לסיר בתוספת כוס וחצי מים
להרתיח. להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולבשל כ-45 דקות
אם עדיין יש נוזלים, להמשיך לבשל על אש קטנה עד שייספגו כל הנוזלים
בערך עוד 15 דקות
יצא מעולה.
שמתי חצי קופסת רסק עגבניות וחצי בטטה קטנה מבושלת ומעוכה במקום הסילאן.
[Reply]
מעולה! הכנתי כבר כמה פעמים.
[Reply]
חייבת להגיד שאני מכורה לתבשיל הזה!!!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 30th, 2013 at 17:02
🙂
[Reply]