• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

לביבות בטטה טבעוניות ממכרות

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
לביבות בטטה טבעוניות ממכרות
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין

(16 לביבות)

2 בטטות בינוניות מקולפות ומגורדות
בצל בינוני קצוץ דק
3 חופנים קשיו – טחונים דק (אפשר להחליף בשקדים)
שן שום קצוצה (לא חובה)
שמן זית
כפית מלח
פלפל שחור גרוס – לפי הטעם
1/2 כפית כורכום, 1/2 כפית פפריקה חריפה

מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים את השום, מערבבים במשך דקה, ומוסיפים את הבטטות
מערבבים, מוסיפים כמה כפות מים, מכסים ומבשלים 4-5 דקות. לערבב מדי פעם כדי שלא ידבק
מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מתאדים
מוסיפים תבלינים ומערבבים.

מניחים בצד לצינון

מעבירים לקערה, מוסיפים קשיו טחון, מערבבים ולשים עם הידיים

מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור, אופים 20 דקות, הופכים את הלביבות ואופים 10 דקות נוספות

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 

30 תגובות

  1. אילנית הגב פברואר 12, 2017 בשעה 12:16

    להשרות הכוונה ***

    [Reply]

  2. אילנית הגב פברואר 12, 2017 בשעה 09:03

    היי
    ניראה מתכון מעולה 🙂
    צריך להשקות את השקדים או הקשיו לפני הטחינה ?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 16th, 2017 at 13:57

    אני לא משרה 🙂

    [Reply]

  3. זוהר הגב אוגוסט 21, 2016 בשעה 16:22

    הי עינת,

    אנחנו לא אוכלים חלבון יחד עם פחמימה,
    יש תחליף שהוא לא חלבוני לקשיו..?
    הקציצות נראות פצצה ואשמח לנסות אותן!

    תודה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 21st, 2016 at 16:37

    הי זוהר
    בכל מזון צמחי יש גם פחמימות וגם חלבון. אז בלתי ניתן להפריד בין חלבונים לפחמימות.
    כשמדברים על הפרדה, מדברים בעיקר על מי שאוכל מזון מהחי – שהוא 80% חלבוני.
    בקשיו יש קודם כל שומן, אחר כך חלבון ופחמימה.
    בכל מקרה, לשאלתך, אפשר להחליף את הקשיו בקמח כלשהו, אבל התוצאה תהיה יבשה יותר, וכמובן בטעם אחר.
    לשיקולך 🙂
    בהצלחה

    [Reply]

  4. ליאת הגב מרץ 24, 2016 בשעה 16:47

    הי עינת,
    האם אפשר לבשל את הבטטה ואח"כ למעוך לפירה ולהוסיף את שאר המרכיבים כפי שציינת?
    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 24th, 2016 at 17:31

    אפשר לנסות 🙂 לא ניסיתי את האופציה הזו, אז לא יודעת להגיד לך.
    אם את מבשלת את הבטטה במים, קחי בחשבון שחלק מהמינרלים עוברים למים והולכים לאיבוד.

    [Reply]

  5. דנה הגב אפריל 21, 2015 בשעה 20:33

    היי עינת, אשמח אם תוכלילהגיד לי מה הכמות של הקשיו (בגרם/כוסות) אחרי הטחינה. יש לי שקדים טחונים אבל לא בטוחה כמה זה 3 חופנים… תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 23rd, 2015 at 08:00

    הי דנה
    לדעתי זה בערך חצי כוס

    [Reply]

  6. נדיה הגב אפריל 19, 2015 בשעה 15:00

    עינת המדהימה, תודה על הקציצות הנפלאות הללו!
    הכנתי לפסח (רק בלי שום) וכמעט זללתי את כולן לפני שהוגשו. הסועדים כמובן אכלו בהנאה והתלהבו. כל מתכון שלך שניסיתי היה טעים ולא מסובך. ישר כוח והרבה הצלחה! נדיה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 19th, 2015 at 15:05

    איזה כיף נדיה ! תודה 🙂

    [Reply]

  7. אילנה הגב מרץ 11, 2015 בשעה 14:32

    ענת יקירה הכנתי היום את לביבות הבטטה והקשיו ואני רוצה להגיד לך שיצאו ממש מעדן אפשר לאכול אפילו בלי אפיה ענת אין עלייך המתכונים שלך טעימים ופשוטים להכנה הרבה תודה וישר כח

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 11th, 2015 at 15:14

    תודה רבה אילנה 🙂 כיף לשמוע !

    [Reply]

  8. ליאת הגב ינואר 9, 2015 בשעה 17:39

    היי עינת,
    האם אפשרי בלי הקשיו ובלי שקדים? אין לי איך לטחון…

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 13th, 2015 at 06:00

    הקשיו בעצם מחזיק את הלביבות
    לא יודעת אם יחזיקו בלי. לא ניסיתי
    שווה לנסות 🙂

    [Reply]

  9. טל הגב דצמבר 31, 2014 בשעה 15:00

    נהדר. אני אעדכן 😉 תודה

    [Reply]

  10. טל הגב דצמבר 30, 2014 בשעה 10:16

    היי עינת! המתכון נשמע ממש מוצלח.
    אין לי בלנדר. אפשרי להכין את הקציצות גם בלי לקצוץ?
    תודה רבה 😉

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 30th, 2014 at 20:08

    הי טל
    יכול להיות שכן, לא ניסיתי
    אבל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה

    [Reply]

  11. נועה הגב נובמבר 8, 2014 בשעה 16:26

    יעבוד גם בלי התבניות, כלומר האם מספיק יציב לשים על נייר אפייה או בתבנית זכוכית?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 8th, 2014 at 17:18

    הי נועה. היום הכנתי אותן ללא תבניות ויצא מצוין

    [Reply]

    טל Reply:
    דצמבר 30th, 2014 at 10:21

    ועוד דבר, האם אמורה להיות בעיה לאפות אותן על תבנית מתכת עם נייר אפייה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 30th, 2014 at 20:08

    אם את משתמשת בנייר אפייה, לא צריכה להיות בעיה

  12. liza הגב אוקטובר 12, 2014 בשעה 06:25

    מדהיים !!!תודה ,פעם הבעה עושה מנה כפולה 🙂 תודה !

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 12th, 2014 at 06:30

    איזה כיף 🙂 תודה ליזה !

    [Reply]

  13. סיגל הגב אוקטובר 11, 2014 בשעה 19:49

    הי עינת- מה יכול להוות תחליף לקשיו?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 12th, 2014 at 06:07

    אפשר להחליף בשקדים

    [Reply]

  14. לימור הגב אוקטובר 11, 2014 בשעה 19:06

    איך טוחנים את הקשיו ? מצטרפת לשאלה האם אפשר להחליף את הקשיו במשהו אחר. שקדים אולי ?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 12th, 2014 at 06:07

    אני טוחנת את הקשיו בקוצץ קטן שיש לי
    כזה
    http://www.groupon.co.il/deals/jerusalem-iw/iskatova-c1301200071/20342289

    אפשר להחליף בשקדים

    [Reply]

  15. סיגל הגב אוקטובר 11, 2014 בשעה 18:48

    הי עינת
    איזה תחליף יש לקשיו?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 12th, 2014 at 06:06

    אפשר להשתמש בשקדים

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
בדרכ אני לא אוכלת תפוחי אדמה, אבל השבוע התחשק לי.. 
הכי פשוט - תפוחי אדמה עם בצל ותבלינים בתנור
וגם פרוסות טופו בשמן זית ותבלינים
וירקות לאיזון וריענון 😁
מתכונים דומים יש באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כשאין אוכל מוכן בבית מאלתרי כשאין אוכל מוכן בבית
מאלתרים ממה שיש 🤷🏻‍♀️😋
לא שאני מתלוננת 😁

מתכונים לטופו ולשעועית נמצאים באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מה עושים כשקר ורעבים אבל אין חשק/זמן/פרודוקטים לבשל?
🥶🍜
מכינים מרק סמיך ומהביל מ-2 רכיבים שתמיד יש לי בבית....
מרק עדשים כתומות פשוט-פשוט מ-2 רכיבים

המתכון באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כבר שבוע אני בדודא על הסלט ה כבר שבוע אני בדודא על הסלט הזה 🤩
שרי, אבוקדו ותירס, בשמנזית, מיצלימון, חומצתפוחים, מלחפלפל
פתיחה מעולה ליום מעולה 💪🏾

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
צלחת ויטמין C 🍓🥝🤩

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (38)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (159)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

היי, לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך 4 צעדים ראשונים למתחילים

להורדה מיידית
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס