• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

לביבות בטטה טבעוניות ממכרות

מיני קורס מתנה
לביבות בטטה טבעוניות ממכרות

(16 לביבות)

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

2 בטטות בינוניות מקולפות ומגורדות
בצל בינוני קצוץ דק
3 חופנים קשיו – טחונים דק (אפשר להחליף בשקדים)
שן שום קצוצה (לא חובה)
שמן זית
כפית מלח
פלפל שחור גרוס – לפי הטעם
1/2 כפית כורכום, 1/2 כפית פפריקה חריפה

מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים את השום, מערבבים במשך דקה, ומוסיפים את הבטטות
מערבבים, מוסיפים כמה כפות מים, מכסים ומבשלים 4-5 דקות. לערבב מדי פעם כדי שלא ידבק
מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מתאדים
מוסיפים תבלינים ומערבבים.

מניחים בצד לצינון

מעבירים לקערה, מוסיפים קשיו טחון, מערבבים ולשים עם הידיים

מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור, אופים 20 דקות, הופכים את הלביבות ואופים 10 דקות נוספות

צפיות 1,253
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

30 תגובות

  1. אילנית הגב פברואר 12, 2017 בשעה 12:16

    להשרות הכוונה ***

  2. אילנית הגב פברואר 12, 2017 בשעה 09:03

    היי
    ניראה מתכון מעולה 🙂
    צריך להשקות את השקדים או הקשיו לפני הטחינה ?

    • עינת שגיא הגב פברואר 16, 2017 בשעה 13:57

      אני לא משרה 🙂

  3. זוהר הגב אוגוסט 21, 2016 בשעה 16:22

    הי עינת,

    אנחנו לא אוכלים חלבון יחד עם פחמימה,
    יש תחליף שהוא לא חלבוני לקשיו..?
    הקציצות נראות פצצה ואשמח לנסות אותן!

    תודה!

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 21, 2016 בשעה 16:37

      הי זוהר
      בכל מזון צמחי יש גם פחמימות וגם חלבון. אז בלתי ניתן להפריד בין חלבונים לפחמימות.
      כשמדברים על הפרדה, מדברים בעיקר על מי שאוכל מזון מהחי – שהוא 80% חלבוני.
      בקשיו יש קודם כל שומן, אחר כך חלבון ופחמימה.
      בכל מקרה, לשאלתך, אפשר להחליף את הקשיו בקמח כלשהו, אבל התוצאה תהיה יבשה יותר, וכמובן בטעם אחר.
      לשיקולך 🙂
      בהצלחה

  4. ליאת הגב מרץ 24, 2016 בשעה 16:47

    הי עינת,
    האם אפשר לבשל את הבטטה ואח"כ למעוך לפירה ולהוסיף את שאר המרכיבים כפי שציינת?
    תודה

    • עינת שגיא הגב מרץ 24, 2016 בשעה 17:31

      אפשר לנסות 🙂 לא ניסיתי את האופציה הזו, אז לא יודעת להגיד לך.
      אם את מבשלת את הבטטה במים, קחי בחשבון שחלק מהמינרלים עוברים למים והולכים לאיבוד.

  5. דנה הגב אפריל 21, 2015 בשעה 20:33

    היי עינת, אשמח אם תוכלילהגיד לי מה הכמות של הקשיו (בגרם/כוסות) אחרי הטחינה. יש לי שקדים טחונים אבל לא בטוחה כמה זה 3 חופנים… תודה

    • עינת שגיא הגב אפריל 23, 2015 בשעה 08:00

      הי דנה
      לדעתי זה בערך חצי כוס

  6. נדיה הגב אפריל 19, 2015 בשעה 15:00

    עינת המדהימה, תודה על הקציצות הנפלאות הללו!
    הכנתי לפסח (רק בלי שום) וכמעט זללתי את כולן לפני שהוגשו. הסועדים כמובן אכלו בהנאה והתלהבו. כל מתכון שלך שניסיתי היה טעים ולא מסובך. ישר כוח והרבה הצלחה! נדיה

    • עינת שגיא הגב אפריל 19, 2015 בשעה 15:05

      איזה כיף נדיה ! תודה 🙂

  7. אילנה הגב מרץ 11, 2015 בשעה 14:32

    ענת יקירה הכנתי היום את לביבות הבטטה והקשיו ואני רוצה להגיד לך שיצאו ממש מעדן אפשר לאכול אפילו בלי אפיה ענת אין עלייך המתכונים שלך טעימים ופשוטים להכנה הרבה תודה וישר כח

    • עינת שגיא הגב מרץ 11, 2015 בשעה 15:14

      תודה רבה אילנה 🙂 כיף לשמוע !

  8. ליאת הגב ינואר 9, 2015 בשעה 17:39

    היי עינת,
    האם אפשרי בלי הקשיו ובלי שקדים? אין לי איך לטחון…

    • עינת שגיא הגב ינואר 13, 2015 בשעה 06:00

      הקשיו בעצם מחזיק את הלביבות
      לא יודעת אם יחזיקו בלי. לא ניסיתי
      שווה לנסות 🙂

  9. טל הגב דצמבר 31, 2014 בשעה 15:00

    נהדר. אני אעדכן 😉 תודה

  10. טל הגב דצמבר 30, 2014 בשעה 10:16

    היי עינת! המתכון נשמע ממש מוצלח.
    אין לי בלנדר. אפשרי להכין את הקציצות גם בלי לקצוץ?
    תודה רבה 😉

    • עינת שגיא הגב דצמבר 30, 2014 בשעה 20:08

      הי טל
      יכול להיות שכן, לא ניסיתי
      אבל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה

  11. נועה הגב נובמבר 8, 2014 בשעה 16:26

    יעבוד גם בלי התבניות, כלומר האם מספיק יציב לשים על נייר אפייה או בתבנית זכוכית?

    • עינת שגיא הגב נובמבר 8, 2014 בשעה 17:18

      הי נועה. היום הכנתי אותן ללא תבניות ויצא מצוין

      • טל הגב דצמבר 30, 2014 בשעה 10:21

        ועוד דבר, האם אמורה להיות בעיה לאפות אותן על תבנית מתכת עם נייר אפייה?

        • עינת שגיא הגב דצמבר 30, 2014 בשעה 20:08

          אם את משתמשת בנייר אפייה, לא צריכה להיות בעיה

  12. liza הגב אוקטובר 12, 2014 בשעה 06:25

    מדהיים !!!תודה ,פעם הבעה עושה מנה כפולה 🙂 תודה !

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 12, 2014 בשעה 06:30

      איזה כיף 🙂 תודה ליזה !

  13. סיגל הגב אוקטובר 11, 2014 בשעה 19:49

    הי עינת- מה יכול להוות תחליף לקשיו?

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 12, 2014 בשעה 06:07

      אפשר להחליף בשקדים

  14. לימור הגב אוקטובר 11, 2014 בשעה 19:06

    איך טוחנים את הקשיו ? מצטרפת לשאלה האם אפשר להחליף את הקשיו במשהו אחר. שקדים אולי ?

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 12, 2014 בשעה 06:07

      אני טוחנת את הקשיו בקוצץ קטן שיש לי
      כזה
      http://www.groupon.co.il/deals/jerusalem-iw/iskatova-c1301200071/20342289

      אפשר להחליף בשקדים

  15. סיגל הגב אוקטובר 11, 2014 בשעה 18:48

    הי עינת
    איזה תחליף יש לקשיו?

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 12, 2014 בשעה 06:06

      אפשר להשתמש בשקדים

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (58)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (26)
  • ארוחות בוקר (6)
  • חומוס (32)
  • טופו (37)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (87)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (167)
  • ללא טופו (85)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (98)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (41)
  • שעועית (13)
  • תוספות (6)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס