מטגנים בצל אחד בשמן
בינתיים קוצצים גזר ודלעת ומוסיפים לבצל. מערבבים.
קוצצים קישואים ומוסיפים לסיר. מערבבים.
קוצצים עגבניות ומוסיפים לסיר. מערבבים.
מוסיפים את הבצל השני ומערבבים.
מוסיפים את הנוזלים ואת הקטניות.
מביאים לרתיחה.
ברתיחה מוסיפים תבלינים, שום ופטרוזיליה
מערבבים. מנמיכים את האש. ומבשלים כשעה
היי!
המתכונים שלך מצוינים, ממש מצוינים.
הכנתי כבר כמה, וכל אחד פשוט מושלם.
המון תודה לך!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 13th, 2016 at 17:05
וואו ! כיף מיכל ! תודה 🙂
[Reply]
היי,לא הבנתי אלו עדשים?אדומות?חומות?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 27th, 2015 at 15:47
צודקת ! עדשים חומות
הוספתי במתכון
תודה !
[Reply]
הי
כשאת כותבת כוס עדשים זה אחרי ההנבטה או לפני?
אני מתלבטת בזה בעוד כמה מתכונים, כי הנפח משתנה
תודה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 10th, 2014 at 15:59
הי עדי. אם כתוב כוס עדשים מונבטות – זה אומר כוס אחרי הנבטה
כשאני מתכוונת לעדשים לפני הנבטה אכתוב עדשים יבשות
בהצלחה 🙂
[Reply]
עדי Reply:
נובמבר 11th, 2014 at 06:23
תודה!
יצא מאוד טעים המהרק
ולידע כללי
מה היחס בין כוס רגילה – מונבטת – אחרי בישול. אני תמיד מתבלבלת
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 11th, 2014 at 14:34
איזה כיף 🙂
אחרי הנבטה, בדרך כלל הכמות מוכפלת (לפעמים זה כפול 1.5)
הכנתי ויצא מעולה!!!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 10th, 2014 at 16:00
תודה חגית 🙂 איזה כיף !
[Reply]