קציצות אורז קינואה ופטריות
9 תגובות
השארת תגובה
מערבבים הכל יחד
טוחנים עם בלנדר מוט
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 20 דקות, הופכים את הקציצות, ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
הקציצות יוצאות קצת מתקתקות מה גורם לזה והאם אפשר להחליף את אותו גורם. בנוסף הם התפרקו לאחר האפיה. מה לעשות?
הקציצות יוצאות קצת מתקתקות מה גורם לזה והאם אפשר להחליף את אותו גורם. בנוסף הם התפרקו לאחר האפיה. מה לעשות?
8
כמה זה 3 חופנים קשיו ??? לפני טחינה או אחרי. יש לי כבר קשיו טחון …
תודה על המתכונים נפלאים. ניסיתי כבר המון והכל ממש מוצלח.
הכוונה היא ל-3 חופנים לפני טחינה
לגבי קשיו טחון – תתחילי מ-1/4 כוס ותוסיפי בהדרגה עד שתגיעי למרקם הרצוי
החלפתי את העירית בפטרוזיליה.
המרקם יצא מעט נוזלי מידי. אולי כי השתמשתי במעבד מזון?
בכל מקרה בסוף נכנעתי והוספתי ביצה אחת ומעט אבקת אפיה ואפיתי כשזה בתוך תבניות מאפינס. יצא טעים מאוד!!
האם יש לך המלצה נוספת לירק אחר במקום גזר?
אפשר גם בלי
יצא מושלם!
תודה על מתכון נהדר וקליל
איזה כיף 🙂 תודה דנה !