כוס אורז מלא מבושל (אחרי בישול) כוס קינואה מבושלת (אחרי בישול) 3 חופנים קשיו טבעי – טחון דק דק בצל קצוץ גזר גדול מגורד או קצוץ סלסילת פטריות טריות קצוצות צרור עירית קצוצה מלח פלפל שחור גרוס 1/4 כפית כמון
מערבבים הכל יחד טוחנים עם בלנדר מוט מחממים תנור ל-200 מעלות יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה אופים 20 דקות, הופכים את הקציצות, ואופים 10 דקות נוספות
החלפתי את העירית בפטרוזיליה.
המרקם יצא מעט נוזלי מידי. אולי כי השתמשתי במעבד מזון?
בכל מקרה בסוף נכנעתי והוספתי ביצה אחת ומעט אבקת אפיה ואפיתי כשזה בתוך תבניות מאפינס. יצא טעים מאוד!!
הקציצות יוצאות קצת מתקתקות מה גורם לזה והאם אפשר להחליף את אותו גורם. בנוסף הם התפרקו לאחר האפיה. מה לעשות?
[Reply]
הקציצות יוצאות קצת מתקתקות מה גורם לזה והאם אפשר להחליף את אותו גורם. בנוסף הם התפרקו לאחר האפיה. מה לעשות?
8
[Reply]
כמה זה 3 חופנים קשיו ??? לפני טחינה או אחרי. יש לי כבר קשיו טחון …
תודה על המתכונים נפלאים. ניסיתי כבר המון והכל ממש מוצלח.
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 24th, 2015 at 12:02
הכוונה היא ל-3 חופנים לפני טחינה
לגבי קשיו טחון – תתחילי מ-1/4 כוס ותוסיפי בהדרגה עד שתגיעי למרקם הרצוי
[Reply]
החלפתי את העירית בפטרוזיליה.
המרקם יצא מעט נוזלי מידי. אולי כי השתמשתי במעבד מזון?
בכל מקרה בסוף נכנעתי והוספתי ביצה אחת ומעט אבקת אפיה ואפיתי כשזה בתוך תבניות מאפינס. יצא טעים מאוד!!
[Reply]
האם יש לך המלצה נוספת לירק אחר במקום גזר?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 29th, 2015 at 19:33
אפשר גם בלי
[Reply]
יצא מושלם!
תודה על מתכון נהדר וקליל
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 14th, 2014 at 13:21
איזה כיף 🙂 תודה דנה !
[Reply]