שלום רב. אני מצטרפת חדשה ויש לי כמה תהיות.
קראתי הרבה על פירות וירקות, דגנים וקטניות, חלבון מן הצומח, אבל איך מרכיבים
ארוחה מכל זה? מה צריכה להיות הכמות של כל מרכיב בארוחה? כמה זה מנת קטניות?
תבשיל של שעועית מש עם פטריות ודלעת למשל, יש כאן חלבון מהמש אבל גם מהפטריות
ואין דגנים. הבנתם אותי? אשמח להתייחסות בנושא באתר לטירונית מתחילה. תודה רבה.
ברוכה המצטרפת יהודית 🙂
אין צורך במחשבון. פשוט לאכול טבעי ולא מעובד
כמה שיותר ירקות ופירות טריים, קצת דגנים מלאים וקטניות מונבטות, ,ומעט שומנים מהצומח
זה מה שצריך לדעת 🙂
בהצלחה !
על הגז גם מבשלים שעתיים?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אפריל 29th, 2017 at 16:41
פחות מתאים… אולי אם זה על אש ממש קטנה וכל הזמן מערבבים.
[Reply]
היי , רציתי לשאול אם אפשר להשתמש גם בעגבניות רגילות במקום השרי ?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 16th, 2017 at 14:00
כן, בהחלט
[Reply]
האם אפשר להשתמש במקום בשרי עם עגבניות רגילות ?
תודה .
[Reply]
הי עינת, צריך להוסיף איזה נוזל לתערובת אחרת הכל נחרך.
אני הוספתי ציר ירקות עם מעט רוטב סויה תמרי ותבלינים – כמון וכוזברה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 15th, 2016 at 11:27
יש מספיק נוזלים מהעגבניות. אפשר להוסיף מדי פעם כף מים רק כדי שלא ידבק, ובכל מקרה, לבשל על אש קטנה
[Reply]
שלום רב. אני מצטרפת חדשה ויש לי כמה תהיות.
קראתי הרבה על פירות וירקות, דגנים וקטניות, חלבון מן הצומח, אבל איך מרכיבים
ארוחה מכל זה? מה צריכה להיות הכמות של כל מרכיב בארוחה? כמה זה מנת קטניות?
תבשיל של שעועית מש עם פטריות ודלעת למשל, יש כאן חלבון מהמש אבל גם מהפטריות
ואין דגנים. הבנתם אותי? אשמח להתייחסות בנושא באתר לטירונית מתחילה. תודה רבה.
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 22nd, 2015 at 14:16
ברוכה המצטרפת יהודית 🙂
אין צורך במחשבון. פשוט לאכול טבעי ולא מעובד
כמה שיותר ירקות ופירות טריים, קצת דגנים מלאים וקטניות מונבטות, ,ומעט שומנים מהצומח
זה מה שצריך לדעת 🙂
בהצלחה !
[Reply]
האם ניתן להכין בסיר על הגז במקום בתנור?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מרץ 31st, 2015 at 12:29
כן. בהחלט
[Reply]
עינת שלום,
מאד אוהבת את המתכונים שלך!!
במתכון הזה האם צריך להוסיף מים ואם כן כמה?
האם אפשר להשתמש בחומוס ושעועית של
סנפרוסט? אודה על תשובתך המהירה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 24th, 2015 at 08:09
תודה מלכה !
אפשר להשתמש בקטניות קפואות
אין צורך להוסיף מים. יש מספיק נוזלים מהעגבניות
[Reply]
הי עינת,
שכחתי לשאול לגבי מים..כמה צריך להוסיף?
הכל מושרה ומוכן לבישול מחר 🙂
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 24th, 2015 at 08:10
אין צורך להוסיף מים. יש מספיק נוזלים מהעגבניות
[Reply]
תודה! לא הייתי בטוחה בגלל הבישול של שעתיים אחרי
[Reply]
הי עינת,
אשמח לדעת אם התכוונת להכניס לסיר חומוס ושעועית
מבושלים או רק מושרים.
תודה! אילת
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 22nd, 2015 at 20:26
הי אילת, כתוב אחרי השריה ובישול. כלומר, הם מבושלים
[Reply]