הי עדי. לקמח חומוס וטחינה יש טעם דומיננטי, אז אני פחות ממליצה.
אפשר להשתמש בשקדים טחונים, אם אין לך, אפשר להשתמש בקמח עדשים ולהוסיף 2 כפות שמן לתערובת.
בהצלחה 🙂
הי רונה. האם כל שאר הרכיבים היו כמו במתכון ?
כשאת מכינה את הקציצות, לפני ההכנסה לתנור, נסי לשים לב אם התערובת יבשה מדי או רטובה מדי
לפעמים זו הסיבה להתפרקות. אם היא יבשה מדי, אפשר להוסיף עוד ירק או שמן, אם היא רטובה מדי אפשר להוסיף עוד דגן או קטניות
וכמובן, שכדאי לקנות את המלקחיים שהשתמשתי בהן בסדנה 🙂
תמונה בקישור הזה – https://goo.gl/c7GQOm
היי עינת, האם אפשר להשתמש בקמח חומוס או טחינה במקום קשיו?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אפריל 4th, 2017 at 09:39
הי עדי. לקמח חומוס וטחינה יש טעם דומיננטי, אז אני פחות ממליצה.
אפשר להשתמש בשקדים טחונים, אם אין לך, אפשר להשתמש בקמח עדשים ולהוסיף 2 כפות שמן לתערובת.
בהצלחה 🙂
[Reply]
הכנתי עם שקדים טחונים… יצא טעים מאוד אך התפרק קצת משום מה כשהפכתי למה?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 1st, 2015 at 06:19
הי רונה. האם כל שאר הרכיבים היו כמו במתכון ?
כשאת מכינה את הקציצות, לפני ההכנסה לתנור, נסי לשים לב אם התערובת יבשה מדי או רטובה מדי
לפעמים זו הסיבה להתפרקות. אם היא יבשה מדי, אפשר להוסיף עוד ירק או שמן, אם היא רטובה מדי אפשר להוסיף עוד דגן או קטניות
וכמובן, שכדאי לקנות את המלקחיים שהשתמשתי בהן בסדנה 🙂
תמונה בקישור הזה – https://goo.gl/c7GQOm
[Reply]
במקום קשיו אפשר אגוזי מלך? או שקדים?
[Reply]
יצא טעים מאוד!! תודה!
יצאה כמות מכובדת של קציצות.
אך הבלילה לא התגבשה ולכן הוספתי ביצה אחת…
[Reply]