תבשיל מאש בירקות
10 תגובות
השארת תגובה
3/4 כוס מאש אחרי השריה של לילה (כ-1/3 כוס לפני השריה)
בצל קצוץ
3 עגבניות קצוצות
2 קישואים חתוכים לקוביות
עלי כרובית (אופציונלי) קצוצים
2 שיני שום קצוצות
פטרוזיליה קצוצה
מלח פלפל כורכום פפריקה
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מטגנים בצל בשמן עד הזהבה קלה
מוסיפים את שאר הירקות ומערבבים.
מבשלים כ-10 דקות
מוסיפים מש, תבלינים, שום ופטרוזיליה, ומערבבים.
מנמיכים את האש. ומבשלים כשעה בסיר מכוסה.
מערבבים מדי פעם
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
שלום ענת, אפשר להוסיף בטטה?
בטח 🙂 נראה לי שיוסיף המון!
היי עינת. כמה מנות מתקבלות?
בערך 2-3 מנות
תלוי בגודל המנה
1. האם אפשר להשתמש במש מונבט? זה ייקצר את זמן הבישול מן הסתם?
2. בגלל נושא הנוזלים, איך היית ממליצה לגוון הירקות? תפו״א היה משתלב כאן? גזר? קצת כרובית?
אפשר בהחלט, ואפילו רצוי, להשתמש במש מונבט
לגבי הירקות – תפ"א לא ממליצה לאכול 🙂
בגזר אין הרבה נוזלים
בכרובית יש נוזלים, בפלפלים יש נוזלים, חציל גם
היי עינת, האם לא צריך להוסיף מים כדי שהמאש יתבשל? איך הוא מתבשל כאן בעצם?
תודה רבה!
הי יעל, הוא מתבשל בנוזלים מהעגבניות ושאר הירקות
יצא יאמי. פשט טעים להיות טבעוני 🙂
טעים ופשוט להיות טבעוני 🙂 תודה יקירה !